Actievoorwaarden

  1. Bij gebruik van de Last-Minute korting is het niet mogelijk om de cursus te annuleren en zal het volledige tarief betaald dienen te worden. Bij het verplaatsen van de cursus dient u €45,- administratie kosten te betalen en eventueel het verschil in prijs van de nieuwe cursus.
  2. Bij gebruik van de Last-Minute korting, het actietarief en/of de seizoenskorting is het niet mogelijk om gebruik te maken van overige kortingsacties.
  3. De seizoenskorting is geldig van 1 juni t/m 31 augustus en geldt alleen voor trainingen in de maanden juli en augustus waarbij deze korting staat aangegeven. De korting geldt niet voor reeds geboekte trainingen.
  4. De Last-Minute korting geldt alleen voor een inschrijving binnen twee weken voor aanvang van de cursus.
  5. Het actietarief is alleen geldig wanneer er nog maar 1, 2 of 3 plekken beschikbaar zijn voor de cursus.
  6. Het verplaatsen van cursussen dient uiterlijk vier weken voor aanvang bekend gemaakt te worden. Bij het verplaatsen van een cursus wordt per persoon €45,- omboekingskosten in rekening gebracht. Bij verplaatsing of annulering binnen vier weken wordt het volledige cursus tarief in rekening gebracht.

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/