Trainingen G4S

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor veilige arbeidsomstandigheden binnen uw organisatie. G4S biedt ondersteuning aan u en uw medewerkers in de vorm van trainingen en advies.

Werken aan veilige arbeidsomstandigheden

In overeenstemming met de Arbo-wet bent u als werkgever verplicht om gelijkwaardige en veilige arbeidsomstandigheden te creëren voor uw medewerkers. In het geval van calamiteiten in de werkomgeving wilt u ervan verzekerd zijn dat uw medewerkers weten hoe zij moeten handelen. Of het nu gaat om een ongeluk op de parkeerplaats, een brand in een kantoorpand of het omgaan met agressieve klanten. Als marktleider in veiligheidstrainingen biedt G4S een zeer uiteenlopend opleidingsaanbod.

Waarom een training van G4S?

  • Marktleider in opleidingsactiviteiten en geïntegreerde veiligheidsconcepten
  • Meer dan 150 gespecialiseerde trainers
  • Groot netwerk van goed uitgeruste trainingscentra

Welke trainingen kunt u bij G4S volgen?

Bekijk ons diverse trainingsaanbod. Of neem voor meer informatie over cursussen contact met ons op.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een BHV Cursus? Schrijft u zich dan nu in via de knop "Direct Inschrijven" of neem nu contact met ons op via tel: 088-2728657 of per e-mail: trainingen@nl.g4s.com.

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/