Interactieve Agressietraining

G4S Training & Safety en Hub Creations hebben een impactvolle interactieve online agressietraining ontwikkeld. Deze moderne vorm van situationeel leren is efficient als het gaat om tijd en kosten. Deze manier van leren is bovendien heel effectief door de realistische heftige scenario’s waaruit de training is opgebouwd.

Agressie op het werk is een groot probleem, de impact is groot en het kan allerlei vervelende gevolgen hebben zoals stress. Helaas komt het toch regelmatig voor dat mensen op de werkvloer te maken krijgen met ongewenst gedrag.

De gevolgen van stress op het werk kunnen groot en erg vervelend zijn. De werksfeer wordt slechter, werknemers gaan met tegenzin naar het werk, het kan slaapproblemen veroorzaken en uiteindelijk zelfs leiden tot langdurige uitval. 

Efficiënt en effectief trainen

Leren omgaan met ongewenst gedrag en agressie kan veel problemen voorkomen. Als je weet wat je kunt verwachten en op welke wijze je de-escalerend kunt reageren, is de kans kleiner dat de situatie onhoudbaar wordt.

Een cursus omgaan met agressie is vaak intensief en kost veel tijd. Met onze interactieve online training is het mogelijk om in een veilige omgeving en op eigen tempo te trainen. De basismodule neemt bovendien slechts 30 minuten in beslag. 

G4S Virtuele Agressietraining
Voorbeeld van een keuzemoment in de interactieve video.

De interactieve video's tonen heftige situaties op de werkvloer. De cursist geeft vervolgens aan hoe hij of zij zou reageren. Op die manier ontstaat een samengesteld scenario passend bij de gemaakte keuzes. Naast de interactieve training bevat de cursus ook informatieve filmpjes met theorie en tips.

Ervaar het zelf, vraag een demo aan

Benieuwd naar het effect van deze bijzondere manier van trainen? We hebben een demo gemaakt om een indruk te geven van de mogelijkheden en het effect van situationeel trainen met interactieve video's. We laten deze demo graag aan u zien tijdens een kennismakingsgesprek.

Bent u klaar om dit probleem effectief en efficiënt aan te pakken?

Neem contact op met uw G4S Adviseur of met Ruud Willemsen.


G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/