Herhaling Bedrijfshulpverlener (incl. AED)

Om up-to-date te blijven en nieuwe dingen te leren adviseert G4S iedere BHV’er om jaarlijks een herhaling bedrijfshulpverlening te volgen. Deze herhalingen zijn minder theoretisch en meer praktijkgericht. Door veel te doen en variaties in ensceneringen bent u verzekerd van een kordaat optredende BHV’er in uw organisatie bij een calamiteit.

Deze training is aangepast aan de geldende richtlijnen rondom corona. Lees meer over de maatregelen die we getroffen hebben.

Herhaling Bedrijfshulpverlener (incl. AED)

Herhaling Brand, Alarmeren, Ontruimen en Communicatie

Om up-to-date te blijven en nieuwe dingen te leren is het voor iedere BHV'er noodzakelijk om jaarlijks een herhaling te volgen. Deze herhalingen zijn minder theorie en meer praktijk. Door veel te doen en variaties in ensceneringen bent u verzekerd van een kordaat optredende BHV'er in uw organisatie bij een calamiteit.

Deze training is aangepast aan de geldende richtlijnen rondom corona. Lees meer over de maatregelen die we getroffen hebben.

Herhaling Brand, Alarmeren, Ontruimen en Communicatie

Basistraining BHV

Als u nog geen BHV certificaat heeft, kiest u voor de BHV basistraining van G4S. Gespecialiseerde instructeurs leiden u binnen twee dagen op tot gecertificeerd bedrijfshulpverlener.

Basistraining BHV

BHV In-Company

G4S verzorgt BHV herhalingsopleidingen indien gewenst bij u op locatie. Bij onze in-company opleidingen trainen wij op dezelfde manier als bij opleidingen op onze eigen locaties. Door de trainingen op uw eigen locatie te organiseren, zijn de scenario’s zeer waarheidsgetrouw.

BHV In-Company

BHV Herhalingstraining modules

De BHV Herhalingstraining biedt een combinatie van theorie en praktijk en bestaat uit verschillende onderdelen:

  • levensreddende handelingen;
  • brandbestrijding;
  • alarmeren;
  • ontruimen;
  • communicatie.

 

Realistische praktijktraining

 

G4S heeft trainingslocaties die speciaal zijn ingericht om levensechte situaties na te bootsen. Tijdens de cursus kunnen lotusslachtoffers worden ingezet. We testen op die manier niet alleen de vaardigheden van de deelnemer(s), maar ook of zij het hoofd koel weten te houden in een stressvolle situatie. Schrijf uzelf of uw medewerkers direct in voor een BHV cursus!G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

Direct inschrijven

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/