Meer informatie

Als BHV’er kom je als eerste in actie bij calamiteiten totdat de professionele hulpverleners gearriveerd zijn. Het is daarom belangrijk dat de kennis van de BHV’ers op peil blijft. Daarom is het verplicht dat BHV'ers elk jaar een BHV herhalingstraining volgen.

Bij de herhaling BHV E-learning wordt de theorie voorafgaand aan de training door de deelnemer gevolgd. Vervolgens worden op de praktijkdag de praktijkoefeningen gedaan. Op deze praktijkdag komen alle BHV onderdelen zoals brandbestrijding, gebruik van de AED en communicatie aan bod en wordt hier mee geoefend.

Tijdens de praktijkdag leert de BHV\'er ook hoe te reanimeren en een automatische externe defibrillator op de juiste wijze te bedienen. Dit apparaat moet altijd binnen handbereik zijn bij medisch levensbedreigende situaties. De praktijk heeft al vaker uitgewezen dat men hiermee levens kan redden bij hartritmestoornissen.

Deelnemers van deze opleiding worden G4S gecertificeerd met een geldigheidsduur van maximaal 2 jaar. 

E-learning BHV

Via het E-learning gedeelte wordt de theorie van alle onderdelen van de opleiding behandeld. De E-learningcursus kan via internet gevolgd worden op de werkplek of thuis. Hiervoor hebben we een applicatie ontwikkeld die beschikbaar is voor zowel PC als voor IOS en Android apparaten. In de app worden alle onderwerpen via video\'s uitgelegd en wordt de deelnemer voorbereid op de praktijkcursus. Vervolgens wordt het geleerde op de praktijkdag geoefend. Het praktijkgedeelte van de cursus wordt altijd gevolgd op een van de G4S trainingscentra of bij gesloten groepen op eigen locatie.

 

Opleidingsduur:
1 dagdeel

Prijs

€ 129,00 Excl. BTW

Prijzen zijn inclusief:

  • Lesmateriaal
  • Safetycard
  • Koffie & Thee
  • Indien van toepassing: examen

Programma

  • Levensreddende Eerste Hulp
  • Brandbestrijding
  • Alarmeren
  • Ontruimen
  • Communicatie

Vanaf € 129,00 Excl. BTW

Opleidingsduur: 1 dagdeel

Direct inschrijven Download programma

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/