De Herhaling BHV E-learning kan in 1 dagdeel worden gevolgd via internet. Bijvoorbeeld op uw werk of thuis. Op een G4S trainingscentrum kunt u het praktijkgedeelte van een halve dag volgen of met een gesloten groep op uw eigen locatie.

Uitgebreide informatie →
Opleidingsprijs
€ 129,-
Certificaat
G4S
Opleidingsduur
1 dagdeel
Trainingslocaties
Altijd een locatie in de buurt
Geldigheid certificaat
2 jaar
Programma
Alarmeren en ontruimen, Communicatie, Brandbestrijding en Levensreddende handelingen

Eerstvolgende cursusdata

Plaats
Datum
Vrije plaatsen
Prijs
"Intensieve maar leuke dagen. Ben nu klaar voor het echte werk!"
Andrea Ververs
ID Factory
"Alles goed verzorgd. Heerlijke lunch!"
Petra van Houten
Van Drongelen
"Leuke training & goede instructeur!"
De Vries
De Vries v.o.f.

Uitgebreide informatie

Een BHV’er is de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn. De BHV’er moet een kleine brand kunnen blussen, is in staat een pand snel en veilig te ontruimen, kan levensreddende handelingen verrichten (elementen van EHBO), leert communiceren tijdens een calamiteit en is het aanspreekpunt van de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen.

Bij de herhaling BHV E-learning wordt de theorie voorafgaand aan de training door de deelnemer gevolgd. Vervolgens worden op de praktijkdag de praktijkoefeningen gedaan. Op deze praktijkdag komen alle BHV onderdelen zoals brandbestrijding, gebruik van de AED en communicatie aan bod en wordt hier mee geoefend.

Tijdens de praktijkdag leert de BHV\'er ook hoe te reanimeren en een automatische externe defibrillator op de juiste wijze te bedienen. Dit apparaat moet altijd binnen handbereik zijn bij medisch levensbedreigende situaties. De praktijk heeft al vaker uitgewezen dat men hiermee levens kan redden bij hartritmestoornissen.

Deelnemers van deze opleiding worden G4S gecertificeerd met een geldigheidsduur van maximaal 2 jaar. 

E-learning BHV

Via het E-learning gedeelte wordt de theorie van alle onderdelen van de opleiding behandeld. De E-learningcursus kan via internet gevolgd worden op de werkplek of thuis. Hiervoor hebben we een applicatie ontwikkeld die beschikbaar is voor zowel PC als voor IOS en Android apparaten. In de app worden alle onderwerpen via video\'s uitgelegd en wordt de deelnemer voorbereid op de praktijkcursus. Vervolgens wordt het geleerde op de praktijkdag geoefend. Het praktijkgedeelte van de cursus wordt altijd gevolgd op een van de G4S trainingscentra of bij gesloten groepen op eigen locatie.

Certificering BHV Herhalingstraining

Deelnemers van deze opleiding worden G4S gecertificeerd met een geldigheidsduur van maximaal 2 jaar. 

Opleidingsduur

1 dagdeel

Prijzen zijn inclusief:

  • Lesmateriaal
  • Safetycard
  • Koffie & thee
  • Indien van toepassing: examen

Programma Herhaling Bedrijfshulpverlening (incl. AED) - E-learning

  • Levensreddende Eerste Hulp
  • Brandbestrijding
  • Alarmeren
  • Ontruimen
  • Communicatie

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/