brandweertrainingKennis en vaardigheden op peil met de G4S Brandweertraining

Trainingen voor elk niveau

De G4SBrandweertrainingen worden conform internationale kwaliteitsnormen en maatstaven ontwikkeld en uitgevoerd. G4S is namelijk NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd. U heeft de keuze uit brandweertrainingen en -opleidingen op diverse niveaus: van manschappen tot en met onderbrandmeester. De instructeurs zijn allemaal actief bij de brandweer en ten minste opgeleid tot oefenleider en onderbrandmeester.


Maatwerktrainingen en -oefeningen

Aan de hand van uw trainingsdoelstellingen stelt G4S een programma samen. U bepaalt welke scenario’s u wilt oefenen en bij welke vestiging(en) dit gaat plaatsvinden. Een nieuw scenario uitwerken behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt G4S u de mogelijkheid om een meerjarenplan op te stellen, waarbij u gebruikmaakt van onze oefencarrousel.

 
Realistische praktijktrainingen

G4S heeft meerdere vestigingen waar u kunt trainen in reële situaties. U kunt dus overal in Nederland gebruik maken van onze diensten. Onze vestiging in Heerenveen is de grootste brandweervestiging en is gecertificeerd als praktijklocatie door het Nederlands Bureau Brandweer Examens (NBBE). Op deze vestiging zijn een flashover-unit en een flashbox aanwezig, om onder realistische omstandigheden alle denkbare scenario’s te oefenen. De vele houtgestookte objecten maken dit centrum uniek in Nederland.


Dagopleidingen voor een sneller resultaat

Bij G4S kunt u naast trainingen ook een dagopleiding volgen. Hiermee boekt u veel tijdwinst ten opzichte van de regionale avondopleiding. Bovendien ligt het slagingspercentage bij G4S hoger dan het landelijk gemiddelde.

Interesse? Bent u geïnteresseerd in een G4S Brandweertraining? Neem dan nu contact met ons op via tel: 088-2728657 of per e-mail:   .

Liever een standaard training volgen? Kies dan voor een bedrijfshulpverlening cursus of EHBO cursus via deze website.

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

Direct inschrijven

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/