Training op maat

Alle brandweer trainingen die wij verzorgen zijn maatwerktrainingen die passen bij uw unieke leerbehoefte en trainingsdoelstellingen. U bepaalt welke scenario’s u wilt oefenen; een nieuw scenario uitwerken behoort ook tot de mogelijkheden. Naast de inhoud van de training kan ook de locatie van de training in overleg bepaald worden. Wilt u bijvoorbeeld trainen bij een andere G4S trainingslocatie? Of liever op uw eigen locatie? Graag verkennen wij samen met u de mogelijkheden.


Trainingslocaties

G4S heeft meerdere vestigingen waar u kunt trainen in reële situaties. U kunt dus overal in Nederland gebruik maken van onze diensten. Onze vestiging in Heerenveen is onze grootste brandweervestiging. Op deze vestiging zijn onder andere een flashover-unit en een flashbox aanwezig, om onder realistische omstandigheden alle denkbare scenario’s te oefenen. De vele houtgestookte objecten maken dit centrum uniek in Nederland. Onze vestiging in Zaandam wordt ook veelvuldig gebruikt voor brandweertrainingen. Hier trainen wij op het terrein van de veiligheidsregio.

Certificering

De G4S Brandweertrainingen worden conform internationale kwaliteitsnormen en maatstaven ontwikkeld en uitgevoerd. G4S is namelijk NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd. 

Interesse? 

Wilt u meer weten over de brandweer trainingen van G4S? Neem contact met ons op 088-2728657 of per mail via csd.ts@nl.g4s.com.

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

Direct inschrijven

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/