E-Learning VCA

In het kader van artikel 8 lid 2 van de Arbo-wet is de werkgever verplicht zijn medewerkers voor te lichten en te scholen op het gebied van veiligheid. Het diploma “Basisveiligheid VCA” geeft hiervoor voldoende waarborg.

 

Doelgroep:

Uitvoerende werknemers van fabrieken en bedrijven die over een zekere basiskennis dienen te beschikken omtrent veilig werken. De online VCA Basisveiligheid cursus bestaat geheel uit praktijkgerichte filmfragmenten met zeer veel oefenvragen. Zo kunt u op een prettige en duidelijke manier de cursus doorlopen. 

 

Onderwerpen VCA Basisveiligheid

  1. Veiligheid
  2. Wetten en regels
  3. Gevaarlijke stoffen
  4. Brand en explosie
  5. Elektriciteit
  6. Regelen en overleggen
  7. Gereedschap en machines
  8. Lasten verplaatsen
  9. Arbeidsplaatsen
  10. Persoonlijke beschermingsmiddelen

 

De cursus bestaat uit 10 hoofdstukken, waarin de volledige leerstof die voor het VCA examen van belang is wordt behandeld. Elk hoofdstuk is opgebouwd uit een aantal filmfragmenten met bijbehorende vragen. Nadat alle hoofdstukken zijn doorlopen kunnen er oefenexamens gemaakt  worden ter voorbereiding op het VCA basisveiligheid examen. Het examen wordt afgenomen op één van de locaties in Nederland door een erkend examenbureau.

Wanneer u slaagt voor het examen ontvangt u het VCA Basisveiligheid diploma en een bijbehorend pasje op creditcard formaat. Het diploma is 10 jaar geldig.

 

URL: http://g4sd.virms.virtuosomedia.nl

Gebruikersnaam: g4sdemo

Wachtwoord: g4sdemo

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/