EHBO cursus kosten

De kosten van een EHBO cursus zijn afhankelijk van het type cursus dat de cursist volgt. Wij bieden drie verschillende soorten cursussen aan: Een standaard EHBO cursus, een herhalingstraining en een in-house EHBO cursus. De prijzen van deze cursussen verschillen. U kunt de verschillende EHBO cursus kosten vinden bij de verschillende cursussen op onze EHBO cursus pagina. Na de cursus ontvangen de cursisten een door het oranje kruis erkend EHBO diploma. Dit diploma is twee jaar geldig, binnen deze twee jaar dienen de herhalingscursussen gevolgd te worden. Daarna wordt het EHBO diploma weer voor 2 jaar verlengd wordt.

Vergoedingen EHBO cursus

Veel zorgverzekeraars zien het belang van een EHBO cursus in en betalen dan ook graag mee aan de vergoeding. Het is ook in hun belang dat jij en de mensen om je heen gezond zijn en blijven. Dit betekent lagere zorgkosten en dus lagere kosten voor de verzekeraar. In sommige gevallen loopt de vergoeding zelfs op tot 100%. Dit is afhankelijk van je zorgverzekering pakket en of je aanvullend bent verzekerd of niet. Kijk hiervoor in het vergoedingenoverzicht van je zorgverzekeraar onder het kopje preventieve zorg. Dit vergoedingenoverzicht is in de meeste gevallen te vinden op de website van de zorgverzekeraar.
De vergoedingen van de grootste  zorgverzekeraars vindt je in onderstaand overzicht:

Om de kosten van de cursus vergoed te krijgen kunt u de factuur die u van ons ontvangt indienen bij uw zorgverzekeraar. Neem voor meer informatie over de cursus ehbo vergoeding contact op met uw zorgverzekering.

Overige partijen

Naast de zorgverzekeringen zijn er natuurlijk ook andere partijen die belang hebben aan goede EHBO’ers eventueel mee kunnen betalen aan je EHBO cursus. Denk bijvoorbeeld aan een sportvereniging waar je als vrijwilliger actief voor bent. Informeer daarom van te voren of ze aan de kosten van de EHBO cursus willen mee betalen.

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/