Deelnemers van deze opleiding behalen hét bekende EHBO-diploma. Hierbij gaat de cursist dieper in op de levensreddende handelingen. Men leert hier medische verschijnselen onderscheiden en te bestrijden, van het plakken van een pleister tot het herkennen van beroertes en flauwtes en daarnaar te handelen. Deze opleiding duurt 4 werkdagen.

Uitgebreide informatie →
Opleidingsprijs
Certificaat
Opleidingsduur
Trainingslocaties
Geldigheid certificaat
Programma

Eerstvolgende cursusdata

Plaats
Datum
Vrije plaatsen
Prijs
"Intensieve maar leuke dagen. Ben nu klaar voor het echte werk!"
Andrea Ververs
ID Factory
"Alles goed verzorgd. Heerlijke lunch!"
Petra van Houten
Van Drongelen
"Leuke training & goede instructeur!"
De Vries
De Vries v.o.f.

Uitgebreide informatie

Deelnemers van deze opleiding behalen hét bekende EHBO-diploma. Hierbij gaat de cursist dieper in op de levensreddende handelingen. Men leert hier medische verschijnselen onderscheiden en te bestrijden, van het plakken van een pleister tot het herkennen van beroertes en flauwtes en daarnaar te handelen. Deze opleiding duurt 2 werkdagen.

De opleiding AED leert de BHV’er omgaan met de automatische externe defibrillator (AED). Dit apparaat moet binnen handbereik zijn bij medisch levensbedreigende situaties. De praktijk heeft al vaker uitgewezen dat men hiermee levens kan redden bij hartritmestoornissen.

Deelnemers van deze opleiding worden na het behalen van een praktisch examen gecertificeerd volgens het Oranje Kruis. Het diploma is 2 jaar geldig. Tijdens deze 2 jaar moeten de cursisten een vastgesteld herhalingstraject doorlopen, om kennis en vaardigheden up-to-date te houden en de geldigheid van het diploma te verlengen.

Locatie:
De e-learningcursus kan via internet gevolgd worden op de werkplek of thuis. Het praktijkdeel wordt gevolgd op een van de G4S trainingscentra of bij gesloten groepen op eigen locatie.

Opleidingsduur

1 tot 2 dagdelen e-learning + 2 dagen praktijk (klassikaal)

Prijzen zijn inclusief:

Prijzen zijn inclusief:

  • Lesmateriaal
  • Certificaat of Safetycard
  • Koffie & Thee
  • Lunch
  • Blikje frisdrank
  • Indien van toepassing: examen

Programma Opleiding Eerste Hulp Oranje Kruis en Opleiding AED - E-Learning

  • Vitale functies
  • Plaatselijke letsels
  • Brandwonden
  • Levensreddende handelingen

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/