In de kerstvakantie bieden we een speciale training Reanimatie en Eerste hulp aan. Deze korte training behandelt diverse zaken waar je als hulpverlener in de winter mee te maken kan krijgen. De opbrengst van deze trainingen doneert G4S aan het Rode Kruis t.b.v. de hulpverlening rondom het coronavirus.

Uitgebreide informatie →
"Alles goed verzorgd. Heerlijke lunch!"
Petra van Houten
"Intensieve maar leuke dagen. Ben nu klaar voor het echte werk!"
Andrea Ververs
"Leuke training & goede instructeur!"
De Vries

Uitgebreide informatie

Deze training is geschikt voor iedereen die graag de basis van eerste hulp wil leren, maar ook erg leuk voor BHV’ers die nog eens met familieleden de eerste hulp willen oefenen. De training duurt een halve dag en aan bod komen allerlei zaken waar je als hulpverlener in de winter mee te maken kan krijgen.

Per volwassen deelnemer mogen er bovendien gratis twee kinderen (vanaf groep 8) uit het eigen gezin meedoen. Deze dienen apart aangemeld te worden.

Certificering EHBO Cursus

De training is geen vervanging, aanvulling of vrijstelling voor reguliere EHBO- of BHV-opleidingen. Dit is een extra programma. Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname.

Opleidingsduur

1 dagdeel

Prijzen zijn inclusief:

- Koffie en thee
- Bewijs van deelname
- Per betalende volwassene mogen twee kinderen (vanaf groep 8) uit het eigen gezin gratis deelnemen. Deze dienen apart aangemeld te worden.

Programma Eerste Hulp in de Winter!

  • Reanimeren en gebruik AED
  • Bewustzijnsstoornissen
  • Eerste hulp in de winter
    • Kneuzingen en verstuikingen
    • Botbreuken
    • Bevriezing en onderkoeling

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/