In-company training

Indien gewenst verzorgt G4S basis- en herhalingsopleidingen ook bij u op locatie. Bij onze incompany trainingen trainen wij op dezelfde manier als bij opleidingen op onze eigen locaties. Door de trainingen op uw eigen locatie te organiseren, zijn de scenario’s zeer waarheidsgetrouw. Hierdoor bereiden wij uw medewerkers optimaal voor op de mogelijke incidenten binnen uw branche.

Om de opleidingen bij u op locatie te verzorgen, heeft G4S de beschikking over 30 compleet ingerichte voertuigen. Tevens beschikken wij over twee met oefenfaciliteiten ingerichte trailers, die het realistisch trainen op locatie een extra dimensie geven.

Wij beperken ons niet alleen tot het verzorgen van veiligheidstrainingen maar pakken juist de veiligheidsproblemen binnen uw locatie(s) systematisch aan en dragen bijbehorende oplossingen aan. Dit doen wij door tijdens onze trainingen de nadruk te leggen op de behoeftes binnen uw locatie(s), die wij bijvoorbeeld uit de aanwezige bedrijfsnoodplannen, Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) of incidentenrapportages halen.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op en/of vraag een offerte op maat aan.

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/