Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie NIBHV

Autonome brandmeldinstallaties (volgens NEN 2535) worden aangebracht in gebouwen zoals kantoren, bejaardencentra, hotels, ziekenhuizen en industriële objecten, die qua vorm en risico hiermee vergelijkbaar zijn. De gebruiker moet één of meer personen aanwijzen, die geschoold zijn om te fungeren als Beheerder brandmeldinstallatie (BMI). De Beheerder BMI is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de brandmeldinstallatie en is onder meer belast met het beheer, de periodieke controles en het preventieve onderhoudswerk.

Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie NIBHV

Opleiding Buitenwacht

Training voor medewerkers die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein toezicht uitoefenen op werknemers die werkzaamheden verrichten in een besloten ruimte.

Opleiding Buitenwacht

Herhaling Industriële Adembescherming

In geval van calamiteiten moet er snel gehandeld worden. Het is een geruststellende gedachte als uw medewerkers weten hoe zij met dergelijke situaties om moeten gaan. De herhaling Industriële Adembescherming van G4S zorgt er voor dat de kennis met betrekking tot admebescherming van uw medewerkers up-to-date blijft.

Herhaling Industriële Adembescherming

Opleiding Industriële Adembescherming

De opleiding Industriële Adembescherming van G4S besteedt onder andere aandacht aan preventie, controle en beheersing van een onveilige situatie en het handelen tijdens een calamiteit. Indien gewenst kan G4S ook industriële brandwachten inzetten op uw terrein.

Opleiding Industriële Adembescherming

Opleiding Adembescherming - NIBHV

De Opleiding Adembescherming is opgezet voor personen die deel (gaan) uitmaken van een BHV-organisatie en hierin een functie gaan bekleden waarbij het dragen van een ademluchttoestel een blangrijk aspect is.

Industriele trainingen 

Inhoud van de opleiding

De industriële opleidingen van G4S besteden onder andere aandacht aan  preventie, controle en beheersing van een onveilige situatie en het handelen tijdens een calamiteit. Indien gewenst kan G4S ook industriële brandwachten inzetten op uw terrein.

Trainingen op maat

Naast standaardtrainingen biedt G4S maatwerktrainingen die passen bij uw leerbehoefte.

 

Interesse? Bent u geïnteresseerd in een Industriële cursus? Neem dan nu contact met ons op via tel: 088-2728657 of per e-mail csd.ts@nl.g4s.com 

Liever een standaard training volgen? Kies dan voor een BHV cursus of EHBO cursus via deze website.

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

Direct inschrijven

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/