Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie NIBHV

Autonome brandmeldinstallaties (volgens NEN 2535) worden aangebracht in gebouwen zoals kantoren, bejaardencentra, hotels, ziekenhuizen en industriële objecten, die qua vorm en risico hiermee vergelijkbaar zijn. De gebruiker moet één of meer personen aanwijzen, die geschoold zijn om te fungeren als Beheerder brandmeldinstallatie (BMI). De Beheerder BMI is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de brandmeldinstallatie en is onder meer belast met het beheer, de periodieke controles en het preventieve onderhoudswerk.

Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie NIBHV

Opleiding Buitenwacht

Training voor medewerkers die op een (petro)chemisch bedrijfsterrein toezicht uitoefenen op werknemers die werkzaamheden verrichten in een besloten ruimte.

Opleiding Buitenwacht

Industriele trainingen 

Inhoud van de opleiding

De industriële opleidingen van G4S besteden onder andere aandacht aan  preventie, controle en beheersing van een onveilige situatie en het handelen tijdens een calamiteit. Indien gewenst kan G4S ook industriële brandwachten inzetten op uw terrein.

Trainingen op maat

Naast standaardtrainingen biedt G4S maatwerktrainingen die passen bij uw leerbehoefte.

 

Interesse? Bent u geïnteresseerd in een Industriële cursus? Neem dan nu contact met ons op via tel: 088-2728657 of per e-mail  

Liever een standaard training volgen? Kies dan voor een BHV cursus of EHBO cursus via deze website.

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

Direct inschrijven

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/