ISO Certificering

Werkwijze van ISO 9001
ISO 9001 is een internationale, generieke standaard, uitgegeven door de International Standardization Organisation. ISO 9001 stelt zich ten doel om internationale vereisten voor kwaliteitssystemen te standaardiseren, meetbaar en controleerbaar te maken. ISO 9001 is er in hoofdlijnen op gericht om de alle relevante processen in organisaties beheerst te laten verlopen, van de inkoop en productie tot de verkoop en service.

Belangrijke onderwerpen van ISO 9001 zijn voor elke organisatie:

  • kwaliteitsplanning om de kwaliteitsdoelen te bereiken;
  • directiebeoordeling en interne audits;
  • corrigerende en preventieve maatregelen;
  • monitoring / meting van de klanttevredenheid;
  • identificatie van de wet- en regelgeving;
  • continue verbetering.

 

ISO 17024
G4S Training & Safety bv is volgens de norm ISO-17024 gecertificeerd. ISO-17024 is een norm voor certificerende instellingen om het organiseren van examens te kunnen laten erkennen onder toezicht van de Raad voor Accreditatie.

Interesse? 
Bent u geinteresseerd in een BHV Cursus? Schrijf u zich dan nu in voor de knop "Direct Inschrijven" of neem dan nu contact met ons op via tel: 0318-640310 of per e-mail: trainingen@nl.g4s.com.

Liever een standaard training volgen? Kies dan voor een cursus Bedrijshulpverlening of EHBO cursus via deze website.

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/