Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende

Kwaliteitsregister V&V

Omdat G4S geaccrediteerd is door het kwaliteitsregister V&V, kunnen de verzorgenden en verplegenden die de BHV-gerelateerde opleidingen voor de zorg volgen punten bijschrijven in het register.

Hierbij moet u denken aan de opleiding BHV, Herhaling BHV en training AED. Voor deze doelgroep verzorgen wij ook trainingen die speciaal ingaan op het werk waarmee zij te maken hebben. We bespreken ernstige letsels en hoe daarmee om te gaan in de eerste hulp. Voor een certificering door het V&VN worden de lesprogramma’s, instructeurs, voorwaarden en werkwijzen van G4S beoordeeld door het V&VN.

G4S geeft de data wanneer opleidingen aan verpleegkundigen gegeven worden, altijd door aan het V&VN zodat de organisatie steekproefsgewijs de (herhalings)opleidingen ter controle kan bezoeken.

 

Interesse? 
Bent u geinteresseerd in een BHV Cursus? Schrijf u zich dan nu in voor de knop "Direct Inschrijven" of neem dan nu contact met ons op via tel: 0318-640310 of per e-mail: trainingen@nl.g4s.com.

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/