Nieuw bij G4S Training & Safety: een reeks masterclasses onder de vlag van G4S Academy over diverse onderwerpen rondom Safety & Security Management, speciaal - maar niet uitsluitend - voor Hoofden BHV Strategisch.

De volgende editie vindt donderdag 24 september 2020 plaats in Ede. De masterclass van 23 april is i.v.m. de coronacrisis geannuleerd.

Uitgebreide informatie →

Eerstvolgende cursusdata

Plaats
Datum
Vrije plaatsen
Prijs
Ede
24 september 2020 - 09:30
44   beschikbare plaatsen
€ 229,00

Uitgebreide informatie

Wat kunt u verwachten van deze masterclasses?

De G4S Academy Masterclasses Safety & Security Management staan in het teken van verschillende thema's rondom veiligheid en beveiliging. Elke dag worden er twee onderwerpen behandeld door G4S-specialisten of experts uit het werkveld. De masterclasses zijn zo opgezet dat kennisdeling centraal staat, niet alleen door de spreker maar ook tussen gasten onderling.

Op 14 januari vond de eerste editie plaats. Lees hier de korte terugblik.

Heeft u een geldig certificaat Hoofd BHV Strategisch? Door het jaarlijks volgen van een of meer van onze masterclasses komt u in aanmerking voor het verlengen van de geldigheid van uw certificaat. Het reguliere programma 'Herhaling Hoofd BHV Strategisch' komt hiermee te vervallen.


Programma 24 september 2020

In verband met het vervallen van de masterclass op 23 april moeten we schuiven in het programma. We maken zo snel mogelijk de sprekers bekend. De onderwerpen zullen in lijn zijn met de onderwerpen die gepland stonden voor 23 april: profiling en crisiscommunicatie/-management.Locatie

De masterclass vindt plaats in ons trainingscentrum in Ede:

G4S Training & Safety
Galvanistraat 89
6716 AE, Ede


Opleidingsduur

1 dag

Prijzen zijn inclusief:

  • Koffie en thee
  • 2x sprekerssessie
  • Lunch
  • Hercertificering Hoofd BHV Strategisch indien van toepassing

Programma Masterclass Safety & Security Management

09.30 uur   -   Ontvangst
10.00 uur - Inhoudelijk deel 1
12.30 uur - Lunch
13.15 uur - Inhoudelijk deel 2
15.45 uur - Afsluiting


Dit is een voorlopig programma.

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/