Nieuw bij G4S Training & Safety: een reeks masterclasses onder de vlag van G4S Academy over diverse onderwerpen rondom Safety & Security Management, speciaal - maar niet uitsluitend - voor Hoofden BHV Strategisch.

De volgende editie vindt donderdag 23 april 2020 plaats in Ede.

Uitgebreide informatie →

Eerstvolgende cursusdata

Plaats
Datum
Vrije plaatsen
Prijs
Ede
23 april 2020 - 09:30
35   beschikbare plaatsen
€ 229,00
Ede
24 september 2020 - 09:30
45   beschikbare plaatsen
€ 229,00

Uitgebreide informatie

Wat kunt u verwachten van deze masterclasses?

De G4S Academy Masterclasses Safety & Security Management staan in het teken van verschillende thema's rondom veiligheid en beveiliging. Elke dag worden er twee onderwerpen behandeld door G4S-specialisten of experts uit het werkveld. De masterclasses zijn zo opgezet dat kennisdeling centraal staat, niet alleen door de spreker maar ook tussen gasten onderling.

Op 14 januari vond de eerste editie plaats. Lees hier de korte terugblik.

Heeft u een geldig certificaat Hoofd BHV Strategisch? Door het jaarlijks volgen van een of meer van onze masterclasses komt u in aanmerking voor het verlengen van de geldigheid van uw certificaat. Het reguliere programma 'Herhaling Hoofd BHV Strategisch' komt hiermee te vervallen.


Programma 23 april 2020Rik Bolink, Security Adviseur & Trainer
Proactieve Observatie en Interventie

Rik Bolink is zijn loopbaan begonnen bij de Rijkspolitie, heeft gewerkt bij de DPB (dienst persoonsbeveiliging, nu DKDB) en had de leiding over de afdeling security services bij Interseco. Sinds 4,5 jaar is hij adviseur op het gebied van persoonlijke veiligheid en geeft trainingen die allemaal security gerelateerd zijn.

Rik spreekt tijdens de masterclass over POINT (Proactieve Observatie en Interventie). POINT gaat over het in een vroeg stadium afwijkend gedrag of afwijkende omstandigheden signaleren en er wat mee doen. Bij predictive profiling is het van belang te weten waarom mensen op een bepaalde manier reageren. Afwijkend gedrag is daardoor in een vroeg stadium te herkennen waardoor incidenten voorkomen kunnen worden.

Edith Gordon, eigenaar How2Respond.com
Crisismanagement

De kennis en ervaring die Edith heeft opgedaan over onderwerpen als crisis, stress, gedrag,  agressie, beïnvloedingstechnieken, communicatie en management maakt haar tot een sterke all-round trainer en coach op deze gebieden.

Tijdens de masterclass behandelt Edith het onderwerp crisismanagement, toegespitst op de rol van Stragisch Hoofd BHV’ers. Wat komt er op u af voor, tijdens en na een crisis? De masterclass biedt praktische handvatten: wat wordt er van mij verwacht tijdens een crisis? Wat gaat mijn rol worden? Met welke dilemma’s krijg ik te maken? Hoe stem ik af met hulpdiensten en ketenpartners? Maar Edith zal ook uitgebreid stilstaan bij het voortraject (opleiden, trainen, oefenen) en de na-fase.


Noteer ook alvast de Masterclass van 24 september 2020 in uw agenda

Het programma maken we binnenkort bekend.


Locatie

De masterclass vindt plaats in ons trainingscentrum in Ede:

G4S Training & Safety
Galvanistraat 89
6716 AE, Ede


Opleidingsduur

1 dag

Prijzen zijn inclusief:

  • Koffie en thee
  • 2x sprekerssessie
  • Lunch
  • Hercertificering Hoofd BHV Strategisch indien van toepassing

Programma Masterclass Safety & Security Management

09.30 uur   -   Ontvangst
10.00 uur - Inhoudelijk deel 1
12.30 uur - Lunch
13.15 uur - Inhoudelijk deel 2
15.45 uur - Afsluiting


Dit is een voorlopig programma.

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/