Opleiding Medical First Aid

De training Medical First Aid is bedoeld voor de kapitein van een schip en anderen die belast zijn met de medische zorg aan boord van een schip. U leert symptomen te verzamelen, overleggen met een arts aan wal en hoe vervolgens te handelen.

Opleiding Medical First Aid

Refresher training BST/AFF/PSCRB

De Refresher training Basic Safety, Advanced Fire Fighting en Proficiency in Survival Craft and Rescue Boats other that Fast Rescue Boats is bedoeld voor scheepsbemanning die eerder al de certificaten voor BST, AFF en PSCRB heeft behaald. U mag ons ook een geldig bewijs vaarbevoegdheid Master tonen. De 4-daagse herhalingstraining combineert deze trainingen zodat het u minder tijd kost. U kunt de trainingen ook los volgen. De theorie wordt kort herhaald en de nadruk ligt op praktijktraining van uw vaardigheden.

Refresher training BST/AFF/PSCRB

Opleiding Basic Safety Training

De Training Basic Safety is voor alle scheepsbemanning. Op de 4-daagse training trainen wij u in alle kennis en vaardigheden van de Basic Safety Training (BST) voor zeevarenden. U leert hier de basisvaardigheden voor veiligheid van personen en brandveiligheid aan boord en op het water.

Opleiding Basic Safety Training

Refresher Basic Training

De herhaling Basic Safety Training is voor alle scheepsbemanning. Op de 2-daagse herhalingstraining herhalen we kort de theorie en frissen we uw kennis op. Daarna trainen wij vooral de praktijk van de Basic Safety Training (BST) voor zeevarenden.

Refresher Basic Training

Refresher Basic Training & Advanced Fire Fighting 3 dagen

De Refresher training Basic Safety en Advanced Fire Fighting is bedoeld voor scheepsbemanning die eerder al de certificaten voor BST en AFF heeft behaald. De 3-daagse herhalingstraining combineert beide trainingen voor uw gemak. U kunt ze ook los volgen. De theorie wordt kort herhaald en de nadruk ligt op praktijktraining van uw vaardigheden.

Refresher Basic Training & Advanced Fire Fighting 3 dagen

Opleiding Medical Care

De training Medical Care is bedoeld voor de kapitein van een schip en anderen die belast zijn met de medische zorg aan boord van een schip. Doet zich een ernstig voorval voor of is er een ernstig ziek bemanningslid aan boord, dan bent u verantwoordelijk om het slachtoffer de hoogst haalbare zorg te bieden. Met deze opleiding leert u door het protocollair opleiden, hoe u de juiste zorg kunt verlenen aan het slachtoffer of zieke. Onze training combineert de trainingen Medical First Aid en Medical Care.

Opleiding Medical Care

Certificering

G4S Training & Safety is een erkend opleider van maritieme veiligheidstrainingen. Alle maritieme trainingen die wij voor u verzorgen zijn gecertificeerd door de Inspectie Leefomgeving en Transport en voldoen aan de strenge STCW 2010 Manila Amendments. Daarnaast zijn wij bevoegd om de training bij te schrijven in het monsterboekje of uw veiligheidspaspoort. U ontvangt een Certificate of Competence wanneer u de training met goed gevolg hebt afgerond. Dat maakt een opleiding van G4S extra veilig en vertrouwd.

Maritieme training op maat

Naast onze vaste trainingen, verzorgt G4S Training & Safety ook maatwerktrainingen die passen bij uw unieke leerbehoefte en trainingsdoelstellingen. U bepaalt welke scenario’s u wilt oefenen; een nieuw scenario uitwerken behoort ook tot de mogelijkheden. Naast de inhoud van de training kan ook de locatie van de training in overleg bepaald worden. Wilt u bijvoorbeeld trainen bij een andere G4S trainingslocatie? Of liever op uw eigen schip of in een zwembad? Graag verkennen wij samen met u de mogelijkheden.

Interesse? 

Wilt u meer weten over de maritieme trainingen van G4S? Neem contact met ons op 088-2728657 of per mail via csd.ts@nl.g4s.com.

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

Direct inschrijven

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/