Opleiding Medical Care

De training Medical Care is bedoeld voor de kapitein van een schip en anderen die belast zijn met de medische zorg aan boord van een schip. Doet zich een ernstig voorval voor of is er een ernstig ziek bemanningslid aan boord, dan bent u verantwoordelijk om het slachtoffer de hoogst haalbare zorg te bieden. Met deze opleiding leert u door het protocollair opleiden , hoe u de juiste zorg kunt verlenen aan het slachtoffer of zieke. Onze training combineert de trainingen Medical First Aid en Medical Care.

Opleiding Medical Care

Refresher training BST/AFF/PSCRB

De Refresher training Basic Safety, Advanced Fire Fighting en Proficiency in Survival Craft and Rescue Boats other that Fast Rescue Boats is bedoeld voor scheepsbemanning die eerder al de certificaten voor BST, AFF en PSCRB heeft behaald. U mag ons ook een geldig bewijs vaarbevoegdheid Master tonen. De 4-daagse herhalingstraining combineert deze trainingen zodat het u minder tijd kost. U kunt de trainingen ook los volgen. De theorie wordt kort herhaald en de nadruk ligt op praktijktraining van uw vaardigheden.

Refresher training BST/AFF/PSCRB

Trainen op ons schip of op uw eigen schip?

G4S geeft jaarlijks alleen al de Basic Safety Trainingen aan zo’n tweehonderd cursisten van overheid en rederijen. Onze trainingen vinden meestal plaats op de coaster van G4S in Heerenveen. Onze training kan in overleg ook op andere locaties plaatvinden, zoals G4S trainingslocaties, een zwembad of wellicht op uw eigen schip. Bekijk de beschikbaarheid en locaties bij de training van uw keuze.

G4S trainingscentrum Heerenveen

In Heerenveen hebben wij een speciaal ingerichte trainingslocatie, waar wij gecertificeerd zijn om onze trainingen te geven. Het schip waarop u traint is een 70 meter lange coaster. Hierop oefent u realistisch alle facetten van bijv. brandbestrijding.

Gegarandeerde kwaliteit

G4S is een ervaren opleider op het gebied van veiligheid in alle soorten en maten. Wij zijn een erkend opleider van maritieme veiligheidstrainingen en onze trainingsen zijn gecertificeerd door de Inspectie Leefomgeving en Transport. Al onze maritieme trainingen voldoen aan de strenge STCW 2010 Manila Amendments. Daarnaast zijn wij bevoegd om de training bij te schrijven in het monsterboekje of uw veiligheidspaspoort. U ontvangt een Certificate of Competence wanneer u de training met goed gevolg hebt afgerond.

Maritieme training op maat

Naast onze vaste trainingen, kunnen wij ook maatwerktrainingen verzorgen die passen bij uw leerbehoefte. Zowel wat betreft de inhoud van de training als wat betreft in-company trainingen voor uw medewerkers.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een maritieme training van G4S? Neem dan nu contact met ons op via tel: 088-2728657 of per e-mail:   .

Volgt u liever een andere veiligheidstraining? Kies dan voor een Bedrijfshulpverlening training of training Eerste Hulp bij Ongelukken via deze website.

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

Direct inschrijven

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/