Opleiding Medical Care

De training Medical Care is bedoeld voor de kapitein van een schip en anderen die belast zijn met de medische zorg aan boord van een schip. Doet zich een ernstig voorval voor of is er een ernstig ziek bemanningslid aan boord, dan bent u verantwoordelijk om het slachtoffer de hoogst haalbare zorg te bieden. Met deze opleiding leert u door het protocollair opleiden , hoe u de juiste zorg kunt verlenen aan het slachtoffer of zieke. Onze training combineert de trainingen Medical First Aid en Medical Care.

Opleiding Medical Care

Overleven op zee

Maritiem 

Trainen op ons schip of op uw eigen schip?

G4S geeft jaarlijks alleen al de Basic Safety Trainingen aan zo’n tweehonderd cursisten van overheid en rederijen. Onze trainingen vinden meestal plaats op de coaster van G4S in Heerenveen. Onze training kunnen na overleg ook op andere locatie plaatvinden, zoals G4S trainingslocaties, een zwembad of wellicht op uw eigen schip. Bekijk de beschikbaarheid en locaties bij de training van uw keuze.

G4S trainingscentrum Heerenveen

In Heerenveen hebben wij een speciaal ingerichte trainingslocatie, waar wij gecertificeerd zijn om onze trainingsen te geven. Het schip waarop u traint is een 70 meter lange coaster. Hierop oefent u realistisch alle facetten van bijv. brandbestrijding.

Gegarandeerde kwaliteit

G4S is een ervaren opleider op het gebied van veiligheid in alle soorten en maten. Wij zijn een erkend opleider van maritieme veiligheidstrainingen en onze trainingsen zijn gecertificeerd door de Inspectie Leefomgeving en Transport. Al onze maritieme trainingen voldoen aan de strenge STCW 2010 Manila Amendments. Daarnaast zijn wij bevoegd om de training bij te schrijven in het monsterboekje of uw veiligheidspaspoort. U ontvangt een Certificate of Competence wanneer u de training met goed gevolg hebt afgerond.

Maritieme training op maat

Naast onze vaste trainingen, kunnen wij ook maatwerktrainingen verzorgen die passen bij uw leerbehoefte. Zowel wat betreft de inhoud van de training als wat betreft in-house trainingen voor uw medewerkers.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een maritieme training van G4S? Neem dan nu contact met ons op via tel: 088-2728693 of per e-mail:  .

Volgt u liever een andere veiligheidstraining? Kies dan voor een Bedrijfshulpverlening training of training Eerste Hulp bij Ongelukken via deze website.

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

Direct inschrijven

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/