Nederlandse Reanimatie Raad

De NRR (Nederlandse Reanimatieraad) is opgericht in 1993 en is een overlegorgaan van de Nederlandse Hartstichting, het Nederlandse Rode Kruis, Het Oranje Kruis en de vereniging van Artsen (VVAA). De eerste doelstelling van de NRR was het bereiken van overeenstemming met betrekking tot een uniform lesprogramma in elementaire reanimatie in Nederland. Tevens houdt de Nederlandse Reanimatie Raad in Nederland op de opleidingen die worden verzorgd voor reanimatie, BLS en AED.

Erkenning
G4S Training & Safety bv is door de Nederlandse Reanimatie Raad gecertificeerd. Door het volgen van een training bij G4S Training & Safety bv bent u verzekerd van een opleiding welke voldoet aan de criteria zoals die gesteld zijn door de Nederlandse Reanimatie Raad.

Interesse? 
Bent u geinteresseerd in een EHBO cursus? Schrijf u zich dan nu in voor de knop "Direct Inschrijven" of neem dan nu contact met ons op via tel: 0318-640310 of per e-mail: trainingen@nl.g4s.com.

 

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/