112 Vakdagen

112 Vakdagen

14-05-2013

Op 11, 12 en 13 juni vinden in Evenementenhal Gorinchem de 112 Vakdagen plaats. Dit is dé vakbeurs voor brandweer, hulpverlening en rampenbestrijding. Als grote dienstverlener op het gebied van veiligheid en beveiliging mag G4S natuurlijk niet ontbreken. U bent van harte welkom in onze stand.

Uitbreiding brandweer oefencentrum Heerenveen
Tijdens deze beurs presenteert G4S haar vernieuwde brandweer-oefencentrum in Heerenveen. Op de vestiging worden negen, voornamelijk hout gestookte, oefenobjecten gerealiseerd. Medio juli 2013 zullen de verbouwingen aan het centrum gereed zijn. Om u alvast een indruk te geven van de nieuwe trainingsmogelijkheden zijn er in de stand onder andere videobeelden en foto-impressies te zien.

Met deze uitbreidingen creëren we, voor zowel brandweer als bedrijfsbrandweer, diverse mogelijkheden om onder realistische omstandigheden te oefenen. Daarnaast biedt het extra voordelen in het reguliere opleidingsaanbod: Manschap A, Bevelvoerder en Manschap bedrijfsbrandweer. Heeft u vragen? In onze stand beantwoorden we deze graag.

Ervaar het zelf
Tijdens de 112 vakdagen is G4S ook op het buitenterrein aanwezig. Onze brandweer-instructeurs verzorgen verschillende demonstraties met gecombineerde oefenobjecten. Deze oefenmogelijkheden zijn slechts een voorbeeld van wat we u op ons vernieuwde brandweer-oefencentrum in Heerenveen kunnen bieden.

Benieuwd naar deze beurs en naar wat G4S gaat presenteren? Kom naar de 112 Vakdagen op 11, 12 of 13 juni 2013 in Evenementenhal Gorinchem. U kunt kosteloos een toegangskaart aanvragen bij rinske.steenstra@nl.g4s.com.

Meer informatie over de 112 Vakdagen: http://www.evenementenhal.nl/gorinchem/beurzen/view/160/112-vakdagen.


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/