Tweedaagse cursus brandveilig gebouw verzorgd door G4S en Dijkoraad Viavesta (13 en 14 december)

Tweedaagse cursus brandveilig gebouw verzorgd door G4S en Dijkoraad Viavesta (13 en 14 december)

04-10-2011

Op 13 en 14 december organiseert G4S, in samenwerking met Dijkoraad Viavesta, de tweedaagse cursus brandveilig gebouw. De cursus biedt mensen de mogelijkheid om te leren aan welke brandveiligheidseisen een pand moet voldoen en hoe men zelf kan beoordelen of een pand voldoet aan deze eisen.

De cursus is met name bedoeld voor eigenaren of beheerders van panden die graag hun verantwoordelijkheid willen nemen om hun pand te laten voldoen aan de minimale brandveiligheidseisen.

In twee dagen tijd wordt u door een ervaren praktijkdeskundige op de hoogte gebracht van de wet- en regelgeving. De cursus bestaat uit een praktijk en theoretisch gedeelte en biedt ook de mogelijkheid om eigen vraagstukken aan de orde te brengen.

De kosten voor de cursus bedragen € 900,- exclusief B.T.W. en inclusief lunch en wordt gehouden op onze locatie te Ede (Gld).

Interesse? Aanmelden kan per mail, klik dan hier. Graag uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen waarmee u wilt komen vermelden. Wij hopen u op 13 en 14 december te mogen verwelkomen!


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/