23 april: Masterclass Safety & Security Management bij G4S

23 april: Masterclass Safety & Security Management bij G4S

24-02-2020

Na een succesvolle eerste Masterclass Safety & Security Management op 14 januari j.l. Organiseren we op 23 april 2020 de volgende editie. Dit keer staan de onderwerpen crisismanagement en predictive profiling centraal. 

Tijdens deze tweede masterclass zal Edith Gordon, eigenaar How2Respond.com, spreken over Crisismanagement. Welke rol heeft u in het geval van een crisis? Hoe bereidt u de organisatie goed voor en wat komt er bij de nazorg kijken?

Rik Bolink, Security Adviseur & Trainer, neemt het thema Proactieve Observatie en Interventie (POINT) voor zijn rekening. POINT gaat over het in een vroeg stadium afwijkend gedrag of afwijkende omstandigheden signaleren en er wat mee doen.

Functionarissen Hoofd BHV Strategisch kunnen door jaarlijkse deelname de geldigheid van hun certificaat op een leerzame manier verlengen. Maar de masterclasses zijn voor iedereen die in hun dagelijkse werk met safety en security te maken hebben erg interessant.

Aanmelden of meer lezen over de masterclasses?


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/