Acquisitie opleidingsinstituut Protekt door G4S

Acquisitie opleidingsinstituut Protekt door G4S

12-07-2012

G4S en Arbo Unie hebben op 10 juli 2012 overeenstemming bereikt over de overname van Protekt.

Protekt is sinds 2000 actief als opleidingsinstituut in bedrijfshulpverlening, veiligheid en gezond werken. Deze dienstverlening past niet meer binnen de kernactiviteiten van Arbo Unie en daarom is de keuze gemaakt om Protekt onder te brengen bij een specialist op dit gebied. De activiteiten en de kwaliteitsstandaarden van Protekt sluiten naadloos aan op de ambitie van G4S om haar aanbod en positie op het gebied van veiligheidstrainingen in Nederland verder te versterken.

Bundeling van krachten
G4S en Protekt bieden samen aan vele duizenden klanten maatwerkoplossingen voor bedrijfshulpverlening en zullen vanaf vandaag hun kennis en expertise bundelen om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Het gezamenlijke opleidingsaanbod bestaat onder andere uit: BHV-cursussen, EHBO-trainingen, maritieme en brandweertrainingen. De trainingscentra van G4S (6) en Protekt (4) worden samengevoegd tot een landelijk netwerk van goed uitgeruste trainingscentra. Naast training voorzien G4S en Protekt ook in safety consultancy en ruime mogelijkheden voor incompany trainingen. De gezamenlijke activiteiten van G4S en Protekt zullen geleid worden door Gijs Liesker, business unit directeur van G4S Training & Safety.


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/