BHV-instructeur worden? De opleiding start weer!

BHV-instructeur worden? De opleiding start weer!

16-09-2019

G4S Training & Safety is door NIBHV gecertificeerd om de instructeursopleiding Brand, Communicatie en Ontruiming te mogen geven. Deze 12-daagse cursus (inclusief examen) levert het enige door opleiders en veel afnemers erkende instructeurscertificaat op. De opleiding NIBHV BCO is dus de manier voor instructeurs om volledig gecertificeerd instructeur Brand, Communicatie en Ontruiming te worden.

In november start de opleiding BCO-instructeur bij G4S Training & Safety weer. Deze cursus bestaat uit 10 wekelijkse cursusdagen en twee examendagen. Daarnaast is het noodzakelijk dat de cursist voldoende tijd aan zelfstudie besteedt. 

Opleidingseisen en andere praktische informatie
Om deel te mogen nemen aan deze opleiding is een geldig diploma BHV (niet ouder dan 1 jaar en 3 maanden) en een NIBHV-certificaat Ploegleider vereist voor de start van de opleiding.

  • De cursus bestaat uit 10 lesdagen en 2 examendagen
  • De studiebelasting voor zelfstudie is ongeveer 6 uur per week
  • De kosten voor de volledige opleiding inclusief lesmateriaal en examen (geen herexamens) bedragen € 3.175.- per cursist.


Meer informatie en alle cursusdata


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/