Veilig werken met VCA van G4S Training & Safety

Veilig werken met VCA van G4S Training & Safety

30-10-2019

Steeds meer opdrachtgevers stellen eisen aan het veilig werken, vooral als er sprake is van risicovol werk of werken in een gevaarlijke omgeving. Het VCA-diploma is de manier om aan te tonen dat er veilig en gezond gewerkt wordt. VCA staat dan ook voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

VCA was altijd al onderdeel van ons uitgebreide assortiment veiligheidstrainingen. Nu staat het complete aanbod aan VCA-opleidingen ook op onze website en is direct online inschrijven mogelijk. We bieden zowel Basis VCA (voor operationele medewerkers) als VOL-VCA (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) aan en beide varianten zijn te boeken met verschillende leer- en examenmethoden.

VCA: veilig werken en waardevol certificaat

VCA is de manier om aan te tonen dat je je bewust bent van de risico’s die gepaard gaan met je werkzaamheden. Veel opdrachtgevers kiezen daarnaast exclusief voor partijen met een VCA-certificering. Een diploma VCA is daarom in veel gevallen een vereiste om te mogen werken in risicovolle omgevingen.

Bekijk alle VCA-cursussen

ATEX

Naast VCA biedt G4S Training & Safety binnenkort ook ATEX-trainingen aan via Veiligheids-trainingen.nl. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over deze producten.


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/