Boek nu uw BHV trainingen voor 2014

Boek nu uw BHV trainingen voor 2014

20-01-2014

Ieder bedrijf met medewerkers in dienst is volgens de Arbowet verplicht zijn bedrijfshulpverlening (BHV) te regelen, zodat werknemers en bezoekers in geval van calamiteiten goed worden opgevangen en verzorgd. G4S raadt u aan, om minimaal 1 BHV-er op de 10 werknemers te hebben. Op die manier voldoet u aan de wettelijke vereisten én zorgt u voor een veilige werkomgeving.

Goed getrainde BHV onmisbaar

In Nederland vinden er ongeveer 220.000 arbeidsongevallen per jaar plaats, met letsel en verzuim als gevolg. Soms lopen deze zelfs fataal af. Goed getrainde BHV'ers zijn daarom van levensbelang en onmisbaar in uw organisatie. Een BHV’er is de eerste die in actie komt tot er professionele hulpverleners aanwezig zijn. Ze kunnen een kleine brand blussen, een pand snel en veilig ontruimen, een AED gebruiken levensreddende handelingen verrichten (EHBO) en zorgt voor de communicatie met de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen.

Realistische praktijktrainingen op maat

In onze speciaal ingerichte trainingslocaties worden levensechte situaties nagebootst. Hierbij maken onze instructeurs ook gebruik van lotusslachtoffers. Samen met een opleidingsdeskundige van G4S kunt u een lesprogramma samenstellen waarbij u keuze heeft uit ruim 30 skillstations. Op deze manier biedt G4S realistische trainingen aan die passen bij de risico’s waar u in de praktijk mee te maken kunt krijgen. En ieder jaar vernieuwt G4S de skillstations, waardoor u nooit dezelfde training volgt.

Leren op afstand

Ook biedt G4S de mogelijkheid om een deel van de lessen thuis of op de eigen werkplek te volgen. Dit gebeurt met behulp van e-learning. Vervolgens worden tijdens een praktijkdag verschillende handelingen geoefend, zoals verbanden aanleggen en branden blussen.

Meer informatie of training boeken?

Bent u geïnteresseerd in een BHV Cursus? Schrijf dan nu in en klik op "Direct Inschrijven". Heeft u vragen? Neem dan nu contact met ons op via tel: 088-2728657 of per e-mail: trainingen@nl.g4s.com.

Of ga nu naar onze aanbiedingspagina en bekijk welke aanbiedingen er beschikbaar zijn.


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/