Brabantse mkb-ondernemers kunnen helft opleidingen en cursussen vergoed krijgen

Brabantse mkb-ondernemers kunnen helft opleidingen en cursussen vergoed krijgen

06-07-2015

Het project Excelleren in Brabant biedt ondernemers met een vestiging in Brabant de mogelijkheid om de helft van een cursus of opleiding te financieren met een subsidie van €1.500 per werknemer. De andere helft moet door de onderneming worden betaald. Het aanbod geldt voor alle cursussen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de medewerker en de onderneming.

De cursus of opleiding moet in het jaar 2015 worden afgerond. En het aanbod geldt zolang er beschikbare middelen zijn, dus op=op. Toekenning van aanvragen vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Op de website www.excellereninbrabant.nu/faq staat meer informatie over de voorwaarden en de manier waarop een aanvraag kan worden ingediend. Excelleren in Brabant biedt ook andere mogelijkheden, zoals ‘leren op de werkvloer’ en het ontwikkelen van ‘bedrijf ontwikkelplannen’.

Excelleren in Brabant is een initiatief van de Werkgeversorganisaties ZLTO, BZW en MKB Brabant en is financieel mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant.

Aanvragen mogen worden ingediend voor de volgende typen opleidingen of cursussen:

In principe komen alle cursussen of opleidingen in aanmerking zolang men kan aantonen dat zij een vrijwillig karakter hebben en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de medewerker en de onderneming. Wettelijk of anderszins verplichte opleidingen komen niet in aanmerking voor subsidie. Dit geldt ook voor herhaal- of opfriscursussen.

Meer info over deze subsidieregeling op http://www.excellereninbrabant.nu/2453/individueel-ontwikkeltraject-excelleren.htm


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/