Brandweer Oefencentrum te Heerenveen

Brandweer Oefencentrum te Heerenveen

26-09-2013

Brandweer Oefencentrum te Heerenveen

De bouw van het vernieuwde (bedrijfs)brandweer oefencentrum in Oudehaske is bijna klaar. Twee weken geleden hebben de eerste trainingen voor Afval Energie Bedrijf Amsterdam plaatsgevonden. De komende weken verwelkomt G4S brandweer Heerenveen die voornemens is om op 5 avonden bij ons te komen oefenen onder realistische omstandigheden.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt en als organisatie zijn we trots met het resultaat. De rondleidingen voor klanten en prospects zijn in volle gang en de reacties zijn overwegend positief. Men ziet prima mogelijkheden om lekker fanatiek bij ons te komen oefenen. Groot voordeel is dat alle nieuwe objecten hout gestookte vuurhaarden hebben en dat er met verschillende blussystemen daadwerkelijk mag worden geblust.

Voor meer foto's van onze vestiging te Oudehaske klik hier

Interesse? 

Mocht u nog specifieke vragen hebben over onze brandweer opleidingen, dan kunt u contact opnemen met Rinske Steenstra. Zij is te bereiken via e-mail: rinske.steenstra@nl.g4s.com of mobiel: +31(0)6-30950110.

Liever een standaard training volgen? Kies dan voor een BHV cursus of EHBO training via deze website.


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/