Congres Brandveiligheid 2012 groot succes

Congres Brandveiligheid 2012 groot succes

31-05-2012

Op 24 mei j.l. heeft G4S, in samenwerking met Dijkoraad Viavesta, het congres Brandveiligheid 2012 georganiseerd. Ondanks de tropische temperaturen was er veel belangstelling.

De dag werd begonnen met een presentatie door de heer Ira Helsloot over de toekomst van het bouwbesluit. Aansluitend nam de heer Kijk in de Vegt van JJI Lelystad het woord en presenteerde een helder beeld van de specifieke brandveiligheid aandachtspunten binnen een P.I. en de rol van het keurmerk BGB hierin.

Na een welverdiende lunch konden de bezoekers twee workshops bijwonen. De keuze bestond uit:

  • Wijzigingen van het Bouwbesluit 2012 (m.b.t. brandveiligheid). (Dijkoraad Viavesta)
  • BHV in relatie tot het bouwbesluit 2012. (G4S)
  • Brandveilig Leven / Keurmerk BGB. (Brandweer Haaglanden)
  • Crisismanagement. (G4S)

 

Na afloop was er ruimte voor een netwerk bijeenkomst. Onder het genot van een hapje en een drankje werden ervaringen uitgewisseld.

Het resultaat was een zeer informatieve bijeenkomst waarbij veel kennis is opgedaan en de reacties uitsluitend positief waren.

Een dergelijke bijeenkomst is zeker voor herhaling vatbaar. Onze dank gaat uit naar G4S en iedereen die heeft bijgedragen aan een succesvol congres.

 

Klik hieronder om een van de presentaties of workshops te downloaden in PDF formaat.

 

Wilt u meer informatie? Neem nu contact op met onze binnendienst via tel: 0318-640310 of mail: verkoopadministratie@nl.g4s.com


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/