COVID en uw BHV-organisatie

08-02-2021

Als veiligheisdopleider vinden wij het belangrijk dat uw BHV-organisatie op orde is. Door de pandemie is er in veel organisaties van alles veranderd. Heeft u stilgestaan - nu de lockdown voortduurt - bij de effecten van deze veranderingen op de veiligheid van uw organisatie?  

De Arbowetgeving blijft onverminderd van kracht en de veiligheid van werknemers moet worden gewaarborgd. Een goed georganiseerde en getrainde BHV-organisatie is daarvoor essentieel. 

Wij kunnen de veiligheidstrainingen voor uw organisatie blijven organiseren, uiteraard volgens strenge protocollen en de richtlijnen van de overheid. Of trainen op dit moment noodzakelijk is voor de veiligheid van uw medewerkers en daarmee de continuïteit van het bedrijf, is een afweging die u zelf kunt maken. Uiteraard willen wij u hier graag in adviseren.

We begrijpen dat u misschien bedenkingen heeft bij het volgen van klassikale trainingen. We doen er alles aan om trainen op onze trainingslocaties zo veilig mogelijk te maken. Over de vorm en de mogelijkheden van de trainingen adviseren wij u graag.


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/