De Week van de Veiligheid

De Week van de Veiligheid

10-10-2016

Van 10 tot en met 16 oktober is de Week van de Veiligheid. Deze week wordt er aandacht besteed aan alle aspecten van veilig ondernemen. Elke dag hoort u op op de radio een Tip van de Dag die u aan het denken zal zetten over de veiligheid in uw bedrijf.

Voorbereid op criminaliteit
Vanuit G4S volgen wij de Week van de Veiligheid campagne en delen wij onze 7 veiligheidstips zodat u voorbereid bent op criminaliteit.
Tip #2 ligt voor de hand, "Laat uw personeel een veiligheidstraining volgen." 
Maar tip #6 is een cryptische: ‘Denk bij een overval aan RAAK’. Het RAAK-principe betekent: Rustig blijven, Accepteren, Afgeven en goed Kijken. RAAK is de basis van de meeste overvaltrainingen. Voorkomen is namelijk beter dan genezen als het om overvallen gaat.
Bekijk al onze tips hier.

Kans op een gratis overvaltraining
Wanneer u uw personeel goed traint, waken zij over hun persoonlijke veiligheid en weten wat ze moeten doen. Wij vinden dat ook belangrijk. Daarom bieden wij u nu de kans om u en uw medewerkers aan te melden voor een gratis virtuele Overvaltraining. We hebben 500 trainingen om weg te geven, dus meld u snel aan! Inschrijven kan tot 1 november. Zo ervaart u direct hoe makkelijk én effectief virtueel trainen kan zijn.

Meer over deze actie vindt u op www.voorbereidopcriminaliteit.nl


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/