Digitale leervormen tijdens corona

Digitale leervormen tijdens corona

09-04-2020

Het is natuurlijk altijd verstandig om kennis op peil te houden, zeker als het hulpverlening betreft. Maar nu het even niet mogelijk is om een fysieke EHBO- of BHV-cursus te volgen is het nog interessanter om eens te kijken naar de mogelijkheden van digitale leervormen. G4S Training & Safety biedt daarvoor verschillende producten aan.

Knowingo

Knowingo is een interactieve app die leren leuk maakt door er een spel/quiz van te maken en op een interactieve manier helpt de BHV-kennis op peil te houden. Knowingo brengt de aspecten ‘bite sized learning’, herhaling en motivatie samen in één leermiddel. Hoe meer vragen goed beantwoord worden, des te meer punten worden verdiend en er nieuwe uitdagende challenges aangeboden worden. Naast een eigen quiz is het ook mogelijk om een duel tegen anderen te spelen. Knowingo bevat tijdelijk een actueel topic over de corona.

Knowingo is beschikbaar voor smartphones en tablets (iOS en Android).
Een licentie kost tijdelijk € 17,50 per gebruiker voor de duur van 6 maanden.

E-learning

Onze e-learning is een uitgebreide zelfstudie en behandelt alle theorie van BHV. Aan bod komen de modules: verplaatsen en benaderen slachtoffer, spoedeisende eerste hulp, niet spoedeisende eerste hulp, beperken en bestrijden van brand, ontruimen en communicatie. Extra is opgenomen een module over hoe hulp te verlenen tijdens de coronaperiode. 

Na het volgen van de e-learning volgt de MemoTrainer. De MemoTrainer is bedoeld om op een gemakkelijke manier bezig te blijven met de onderwerpen door wekelijks een aantal vragen over de lesstof te beantwoorden.Des te meer vragen juist beantwoord wordt, hoe sneller het kennisniveau stijgt. 

De e-learning is tijdelijk beschikbaar met een licentie van 6 maanden voor € 12,50 per gebruiker.

Overbruggingsperiode

Beide vormen zijn bedoeld als overbrugging voor de periode waarin geen klassikale trainingen gevolgd kunnen worden. Het is daarom belangrijk om, zodra de situatie het weer toelaat, alsnog een volledige praktijktraining te volgen waarin alle handelingen in de praktijk aan bod komen.

Heeft u vragen over thuisstudie, wilt u een van deze producten afnemen of zoekt u een maatwerkoplossing? Neem dan contact op met uw G4S Adviseur of met Ruud Willemsen, per mail of telefoon: 06 - 514 18 666.


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/