Fijne en veilige feestdagen

Fijne en veilige feestdagen

19-12-2019

De feestdagen staan voor de deur en het einde van 2019 nadert snel. Het is de tijd van de borrels en gezellig samenzijn. We geven zo voor de kerstperiode graag nog een paar tips voor veilige feestdagen.

Kerstborrel op het werk? De BHV’er komt toch ook?

Gezellig met het team of relaties na werktijd nog samenkomen om het jaar af te sluiten? Ook dan kan er iets ongelukkigs gebeuren. Dus borrel op de zaak? Zorg dan dat de BHV’ers er ook bij zijn! Maar zorg ook voor voldoende bezetting van de BHV-organisatie op de rustige dagen in de kerstvakantie. Ook dan zit een ongeluk in een klein hoekje.

Kerstboom, versiering, stapel kerstpakketten. Allemaal heel gezellig, maar het neemt ook veel ruimte in beslag. Zorg er altijd voor dat nooduitgangen en vluchtwegen vrij blijven en de routeaanduidingen zichtbaar zijn.

Brandveiligheid

Gebruik je echte kaarsen? Plaats die stevig op een veilige plek. Houd daarbij rekening met bijvoorbeeld kinderen en huisdieren die het kunnen omstoten. Maar plaats ook geen kaarsen op plekken waar veel mensen lopen. Plaats eventueel ook extra blusmiddelen binnen handbereik, maar verplaats de al aanwezige blusmiddelen niet!

G4S Training & Safety wenst je fijne en veilige feestdagen!


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/