G4S Training & Safety; de BHV partner voor Verus

G4S Training & Safety; de BHV partner voor Verus

10-01-2019

Vanaf 1 januari 2019 werkt G4S Training & Safety samen met Verus; de vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs in Nederland. Ruim 4000 scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs zijn hierbij aangesloten. G4S Training & Safety gaat voor het BHV collectief van Verus veiligheidstrainingen aanbieden voor elk niveau van een onderwijslocatie; iets waar wij zeer trots op zijn dat wij dit mogen verzorgen!

Het belang van BHV voor scholen
Een ongeluk zit in een klein hoekje; zeker in het onderwijs. Tijdens een lesdag kan er van alles gebeuren: een struikelpartij in het trappenhuis, een valpartij tijdens de gymles of een ongelukje tijdens handenarbeid… Van wezenlijk belang dus dat er voldoende, goed opgeleide bedrijfshulpverleners aanwezig zijn.

Wat leer je tijdens een BHV opleiding?
Je leert een beginnende brand bestrijden, alarmeren, ontruimen en communiceren én het verlenen van levensreddende eerste hulp. Dit laatste betekent dat je leert reanimeren inclusief gebruik van de AED en leert te handelen bij actieve bloedingen, verstikking en verslikking.

Bewust van gevaren
Als onderdeel van de samenwerking tussen Verus en G4S, worden scholengemeenschappen bewust gemaakt van de gevaren die kunnen plaatsvinden op scholen. Vanuit die situaties nemen we cursisten mee in de veiligheidsvoorzieningen die zij zelf kunnen toepassen binnen de locaties.

Zelf een veiligheidstraining volgen? Boek deze dan snel bij G4S Training & Safety!


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/