Informatiedag ‘Samen werken aan veilig ondernemen’ te Arnhem

Informatiedag ‘Samen werken aan veilig ondernemen’ te Arnhem

07-11-2011

Op woensdag 9 november organiseert Binnenstadmanagement Arnhem samen met alle partners in het project Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) de informatiedag ’Samen werken aan veilig ondernemen’. Deze dag is bedoeld voor álle Arnhemse ondernemers en hun personeel.

Belangstellenden kunnen tussen 13.00 uur en 22.00 uur binnenlopen in en rond het stadhuis aan de Koningstraat 38.

Tijdens de informatiedag kunnen ondernemers kennismaken met organisaties en instanties die zich bezig houden met een veilig winkel- en uitgaansklimaat. Ook kunnen zij tips en adviezen krijgen over het verhogen van de veiligheid in winkel, bedrijf of horecagelegenheid. Met stands, werkgroepen, demonstraties en plenaire bijeenkomsten zullen nagenoeg alle facetten van veiligheid en ondernemen worden gepresenteerd.

Ook dit jaar zal G4S Training & Safety aanwezig zijn. Wij nodigen uw graag uit om een bezoek aan onze stand te brengen, waar wij u alles kunnen vertellen over de veiligheidstrainingen die G4S u biedt.

We zien er naar uit u te mogen ontvangen

Wilt u een afspraak maken met één van onze salesconsultants? Neem dan gerust contact op met Eric Berkvens, per mail  of per telefoon: 06-51418666

Meer informatie over deze beurs is te vinden op: http://www.arnhem.nl/content.jsp?objectid=122032 


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/