Laat je niet hacken tijdens het thuiswerken

Laat je niet hacken tijdens het thuiswerken

22-03-2021

Op vrijdag 23 april organiseert de G4S Academy opnieuw een online masterclass Safety & Security Management. Securityspecialist Michael de Klein duikt in de wereld van cybersecurity en thuiswerken.

In de reeks online masterclasses Safety & Security Management van de G4S Academy snijden we dit keer een thema aan waar veel organisaties en heel thuiswerkend Nederland mee te maken heeft: Thuiswerken & Cybersecurity.

Je staat er misschien niet bij stil, maar veel mensen zijn van een veilige werkplek met een beveiligde internetverbinding verhuisd naar een studeerkamer of keukentafel thuis. Wat betekent dit voor de dataveiligheid? In deze masterclass gaat Securityspecialist Michael de Klein uitgebreid in op de vraag hoe hackers inspringen op de coronacrisis en wat je daar als medewerker zelf aan kan doen.

Tijdens de masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Veiligheid van mobiele apparaten
  • Cybersecurity: Ransomware
  • Zwakke wachtwoorden
  • Phishing
  • Thuiswerken en COVID-19

De masterclass begint vrijdag 23 april om 10.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur.

Schrijf je direct in >

Over Michael de Klein

Bij Computest helpt Michael bedrijven dagelijks met het veiliger maken van hun systemen, door pentests en andere security tests voor hen uit te voeren. Daarnaast deelt hij vanuit zijn enthousiasme voor security zijn kennis regelmatig via trainingen voor bedrijven.


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/