Leren met Knowingo

29 mei 2018

Wil je iets nieuws leren en daarbij ook plezier hebben? Dan stellen we je graag voor aan Knowingo! Knowingo is een interactieve app die leren weer leuk maakt door er een spel van te maken. Het is een goede aanvulling op de BHV Herhalingstraining van G4S en een bewezen effectieve én leuke manier om altijd en overal kennis up to date te houden en te verrijken.

Hoe werkt Knowingo?

Knowingo speelt als een game op jouw smartphone of tablet (iOS, Android of WindowsPhone). Om kennis te vergaren speel je een quiz, kan je een challenge doen met een collega of doe je mee met dagelijkse quests. Dit zijn uitdagingen die speciaal voor elke speler geselecteerd worden door Knowingo om het leerproces spelenderwijs te stimuleren. Want zoals Confucius al zei: “I hear and I forget, I see and I remember, I do and I understand.” Voor elke vraag krijgen Knowingo spelers drie seconden om de vraag te lezen en daarna tien seconden om de vraag nogmaals te lezen, erover na te denken en een antwoord te geven. In deze tien seconden absorberen de cursisten de informatie op hoog tempo en worden ze gechallenged om intuïtief te antwoorden.

Cloud service

Knowingo brengt de aspecten ‘bite sized learning’, herhaling en motivatie samen in één leermiddel. Het werkt met een Cloud service die real-time bepaalt wat het kennisniveau van de leerling is, hoe de leerling het beste wordt uitgedaagd en op welk moment in welke hoeveelheid welke stof aangeboden moet worden. Het lijkt willekeurig, maar dat is het niet: Knowingo leert over jou terwijl jij leert! Op deze manier krijgt iedereen een op hem of haar afgestemde hoeveelheid kennis, uitdaging en herhaling. Zo voorkomen we onnodige frustraties en blijft de kennis beter hangen. 

Knowingo in uw bedrijf

Knowingo kan het volgende vervangen: 

  • Procedures en regels binnen een organisatie die nu op papier en/of computer staan;
  • Theoretische stof die mensen moeten leren tijdens cursussen;
  • Informatie over het bedrijf;
  • Alle veiligheidsregels binnen een organisatie;
  • Instructies hoe applicaties of machines worden gebruikt.

Uw medewerkers kunnen dagelijks met de app Knowingo aan de slag: op een rustig moment op het werk, onderweg in de trein of bus, of zelfs na het werk. U betaalt per account, dus per cursist en dus niet meer dan nodig is.

Wilt u meer weten over Knowingo? Neem dan nu contact met ons op. Dit kan telefonisch op 088-2728657 of per e-mail aan csd.ts@nl.g4s.com

Powered by Froala Editor

Preview image

Herhaling Bedrijfshulpverlener

Om up-to-date te blijven en nieuwe dingen te leren adviseert G4S iedere BHV’er om jaarlijks een herhaling bedrijfshulpverlening te volgen. Deze herhalingen zijn minder theoretisch en meer praktijkgericht. Door veel te doen en variaties in ensceneringen ben je verzekerd van een kordaat optredende BHV’er in de organisatie bij een calamiteit.

GROOT AANBOD

aan veiligheidstrainingen

KWALITATIEVE LOCATIES

verspreid over het land

MAATWERK EN INCOMPANY

mogelijkheden voor jouw bedrijf

WERELDWIJD MARKTLEIDER

in veiligheidsdiensten

Advies nodig of speciale wensen?

We helpen je graag. Neem contact op of laat een bericht achter en we komen snel bij je terug.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

E-MAILADRES

NAAM

BEDRIJFSNAAM

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BERICHT