Informatie G4S m.b.t. het coronavirus

Informatie G4S m.b.t. het coronavirus

26-05-2020

UPDATE 22-06 | G4S heeft een protocol Verantwoord Aangepast Trainen opgesteld om op een veilige manier trainingen te kunnen geven. Ook is er samen met branchegenoten gewerkt aan een brancheprotocol. Er ligt nu een compleet pakket met afspraken om EHBO- en BHV-trainingen weer veilig te kunnen hervatten.

De overheid is inmiddels begonnen met het versoepelen van de maatregelen, dat betekent dat er ruimte is om weer te gaan trainen. Bij G4S Training & Safety volgen we de ontwikkelingen op de voet, op deze pagina houden we u op de hoogte.


In het kort:


Maatregelen om veilig te trainen

De veiligheid van onze cursisten en onze collega’s heeft uiteraard de hoogste prioriteit. We nemen daarom diverse maatregelen om veilig cursisten op onze vestigingen te kunnen ontvangen en te trainen. Maatregelen die wij onder andere nemen zijn:

  • Fever Screening op afstand; iedereen kan vrijwillig bij binnenkomst contactloos de temperatuur laten meten.
  • Bezoekers die griepsymptomen vertonen zijn uiteraard niet welkom, we geven dit van te voren duidelijk aan.
  • Trainingen vinden plaats in kleine groepen en er is geen onderling fysiek contact.
  • Er zijn verschillende starttijden zodat minder cursisten elkaar tegenkomen.
  • We nemen extra hygiënemaatregelen.
  • Trainingen zijn aangepast aan alle geldende maatregelen.
  • Onze trainingscentra zijn volledig ingericht op de nieuwe manier van trainen. In onderstaande video nemen we u mee in een van onze aangepaste trainingscentra.

We nemen nog veel meer maatregelen. Download een compleet overzicht van de aanpassingen die we doorvoeren.

Heeft u vragen over onze maatregelen of trainingen? Of zoekt u een maatwerkoplossing? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met u mee. U kunt een e-mail sturen aan csd.ts@nl.g4s.com of bellen met 088 - 27 28 657.

Mogelijkheden leren op afstand

Door de coronacrisis veel fysieke trainingen verplaatst naar een later moment in het jaar. Toch is het belangrijk voor BHV’ers om hun kennis op peil te houden, zeker nu niet alle certificaten tijd verlengd kunnen worden.

Omdat veel cursisten op dit moment gebruik willen maken van een manier om kennis up-to-date te houden hebben we besloten onze twee digitale leerproducten, Knowingo en e-learning, aan te passen aan de huidige situatie.

Lees meer over Knowingo en e-learning


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/