Masterclasses Safety & Security Management bij G4S

Masterclasses Safety & Security Management bij G4S

31-10-2019

Nieuw bij G4S Training & Safety: een reeks van drie masterclasses in 2020 over Safety & Security Management. De eerste vindt plaats op 14 januari en inschrijven is mogelijk voor iedereen die iets te maken met heeft met safety & security.

Deze nieuwe masterclasses vervangen het reguliere programma ‘Herhaling Hoofd BHV Strategisch’ en functionarissen Hoofd BHV Strategisch kunnen door jaarlijkse deelname de geldigheid van hun certificaat op een leerzame manier verlengen.

Op 14 januari vindt de eerste masterclass plaats in ons trainingscentrum in Ede. Deze eerste editie staat in het teken van kennismaking met de masterclasses en geeft een doorkijkje naar de bijeenkomsten in 2020. Dennis Gähler, Directeur bij G4S Safety & Security, is de dagvoorzitter. Peter Schut, Octaaf Advies en Harry Reijersen, G4S Training & Safety, komen spreken.

Aanmelden of meer lezen over de masterclasses kan op: veiligheids-trainingen.nl/masterclass


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/