Nieuw bij G4S: Virtuele Veiligheidstrainingen!

Nieuw bij G4S: Virtuele Veiligheidstrainingen!

16-10-2015

Om medewerkers veiligheidsbewust te krijgen, is training nodig. Veel training. Dankzij virtuele veiligheidstrainingen van G4S leert uw personeel eenvoudig en doeltreffend. Waar en wanneer ze maar willen. Want virtueel trainen kan altijd.

De interactieve trainingen van G4S zijn uitgewerkt in interactieve games. In elk level komt een leerdoel aan bod. De realistische vormgeving maakt de beleving intens en de training leuker. Deelnemers willen hierdoor vaker spelen en zullen hun leerdoelen beter onthouden.


Waarom virtueel trainen?

De kracht van virtueel trainen zit hem in de herhaling. Cursisten leren door te doen. Keer op keer. Anders dan bij traditionele veiligheidstrainingen krijgt de cursist bij virtueel trainen constant zijn resultaat teruggekoppeld. Die interactiviteit houdt hem scherp. Hij leert door levels te behalen. In elk level komen leerdoelen meerdere malen aan bod. Levels behaalt hij door juist te handelen. Pas als hij een level haalt, kan hij verder met zijn lesstof.

Voor meer informatie: www.g4svirtueeltrainen.nl , zie ook: ''G4S veiligheidstrainingen met een virtual reality-bril'' : https://beveiligingnieuws.nl/nieuws/opleiding/g4s-veiligheidstrainingen-met-een-virtual-reality-bril-video


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/