Nieuwe algemeen directeur G4S

Nieuwe algemeen directeur G4S

29-12-2010

Vanaf 1 januari 2011 zal Hans Duijst, algemeen directeur van G4S in Nederland, zijn functie neerleggen om de rol te gaan vervullen van managing director G4S regio West-Europa. Hierbij zal Duijst de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de verdere ontwikkeling van de organisatie in de West-Europese regio. Henk Rump, die als commercieel directeur al enige jaren deel uitmaakt van het Nederlandse directieteam, zal het stokje overnemen en vanaf 1 januari de functie vervullen van algemeen directeur G4S Secure Solutions.

In de afgelopen zeven jaar heeft Duijst een grote bijdrage geleverd aan de forse groei van G4S in Nederland. In deze periode heeft G4S zich ontwikkeld tot een veelzijdige dienstverlener op het gebied van beveiliging en veiligheid en tot de marktleider in Nederland. Zelfs in de zware economische omstandigheden waarin de branche momenteel verkeert, is G4S nog steeds een financieel gezond en solide bedrijf. Duijst: “G4S heeft in Nederland een uitstekende reputatie opgebouwd en is voor overheid en bedrijfsleven een betrouwbare en sterke partner.”

Met het aantreden van Henk Rump gaat G4S in Nederland een nieuwe fase in. G4S heeft zich tot doel gesteld om haar klanten oplossingen te bieden die verder gaan dan de dienstverlening van vandaag. Daarbij staan innovatie, meerwaarde, service en kwaliteit centraal. Rump: “G4S heeft wereldwijd enorm veel kennis en ervaring op het gebied van security en safety in tal van sectoren. Het wordt onze uitdaging komende jaren om dit versneld om te zetten in concrete oplossingen voor onze klanten.”


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/