Opleidings- en examendata opleiding BHV instructeur

Opleidings- en examendata opleiding BHV instructeur

03-10-2018

Wil jij BHV Instructeur worden? Dan kan je sindskort ook bij G4S Training & Safety terecht! In dit bericht vind je de opleidings- en examendata voor de komende periode.

Gecertificeerd opleider
Onlangs is G4S Training & Safety door het NIBHV gecertificeerd om de opleiding tot BHV Instructeur te verzorgen voor het onderdeel brandbestrijding en ontruimen. Hiermee is G4S één van de vier opleidingscentra in Nederland waar je voor deze opleiding terecht kunt.

Wanneer kan ik BHV instructeur worden?
Wil jij BHV Instructeur worden? Dan dien je voor start van de opleiding in het bezit te zijn van twee geldige diploma’s: 

  • Het diploma BHV (NIBHV). Deze opleiding duurt 2 dagen, of 1 dag in combinatie met e-learning. Kijk hier voor meer informatie over deze opleiding.
  • Het diploma Ploegleider (NIBHV). Deze opleiding duurt 2 dagen. Kijk hier voor meer informatie over deze opleiding.

Enkele praktische details…

Tijdsinvestering   10 dagen + 2 dagen examen
Studiebelasting  9 tot 15 uur per week
Kosten € 3.049,- p.p.
Examens

Toelatingsexamen (bestaande uit een theorietoets, een inhoudelijk praktische oefening en een praktisch examen van alle te hanteren blusmiddelen en het uitvoeren van de deurprocedure) + eindexamen (bestaande uit het geven van een theorieles, een praktijkles en een table-top).


Opleidings- en examendata 2019

11 januari

18 januari

25 januari

1 februari

8 februari

15 februari - examen 1

8 maart

15 maart

22 maart

29 maart

4 april

5 april - praktijk examen 


Meer informatie?
Wil jij je aanmelden voor de opleiding tot BHV Instructeur? Neem dan nu contact met ons op. dit kan telefonisch op 088-2728627 of per e-mail aan  .   

 


«Terug

G4S traint jaarlijks 80.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/