Regio Businessdagen - 13 en 14 september

Regio Businessdagen - 13 en 14 september

29-07-2011

Op 13 en 14 september zullen de Regio Businessdagen in het Beursgebouw in Eindhoven plaatsvinden. Ook dit jaar zal G4S Training & Safety aanwezig zijn. Wij nodigen uw graag uit om een bezoek aan onze stand te brengen.

Naast een aantal doorlopende demonstraties op het gebied van veiligheid op de werkvloer, kunt u op dinsdag 13 september om 15.00 uur een lezing bijwonen van Martien van Gorp, directeur Vivon, met als thema ‘Redt levens met een AED’. In Nederland krijgen jaarlijks ruim 15.000 mensen te maken met een plotselinge "hartstilstand". Ieder half uur valt er ergens een slachtoffer en het kan overal gebeuren, dus ook bij u op het bedrijf. Na 5 minuten daalt de overlevingskans steeds met 10% per minuut. Snelle actie is dus een must. De praktijk wijst helaas uit dat de ambulance er veelal niet binnen de cruciale 15 minuten is. Leer in deze bijeenkomst hoe u tijdig in kunt grijpen.

Op woensdag 14 september om 18.00 uur zal Herman Gubbels, Risk Advisor, een lezing geven over de wetten en regels omtrent bedrijfshulpverlening. Wilt u ook meer duidelijkheid over aan welke eisen uw BHV organisatie moet voldoen? Op een heldere wijze zal hij uitleggen aan welke wettelijke verplichtingen een onderneming moet voldoen.

U vindt G4S Training & Safety op standnummer 073.

We zien ernaar uit u te mogen ontvangen

Wilt u een afspraak maken met één van onze salesconsultants? Neem dan gerust contact op met Eric Berkvens, per mail  of per telefoon: 06-10891019

Meer informatie over deze beurs is te vinden op: www.regiobusinessdagen.nl


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/