Veilig trainen; mondkapjes op onze centra

12 april 2020

Onlangs heeft de overheid de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te beperken aangescherpt. Er zijn nu strengere maatregelen van kracht op regionaal niveau en ook zijn de landelijke richtlijnen aangescherpt. 

Onze trainingen en trainingscentra zijn aangepast volgens het brancheprotocol en voldoen ook in deze nieuwe situatie nog volledig aan alle richtlijnen van het RIVM. 

Moeten cursisten mondkapjes dragen?

Ja, het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens het bewegen door onze trainingscentra. Op de vaste zitplaats tijdens de training mag het kapje afgezet worden. 

Is trainen in groepsverband verantwoord?

Op onze trainingscentra en bij trainingen op locatie van de klant hebben wij veel maatregelen getroffen om veilig te kunnen trainen. We handhaven alle RIVM-maatregelen strikt. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en faciliteiten hebben trainingen mogelijk een afwijkende groepsgrootte, dit om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. In bepaalde situaties maken we gebruik van facilitaire hulpmiddelen zoals kuchschermen om veilig te kunnen trainen.

Is trainen op de G4S-trainingscentra in de veiligheidsregio’s met extra maatregelen veilig?

Onze trainingscentra zijn geopend en trainingen kunnen doorgaan met de huidige maatregelen. Momenteel geldt er voor trainingsinstellingen een uitzondering op de aangescherpte regel van het maximum aantal personen dat binnen toegestaan is. Als er aanleiding is om verdere aanpassingen te doen in ons protocol, dan informeren we u daar uiteraard direct over.

Kunnen trainingen op locatie van de klant doorgaan?

Ook voor externe trainingen hebben we een strikt protocol en dat protocol voldoet ook onder de huidige maatregelen. We vragen klanten voor aanvang van de training het corona protocol en de genomen maatregelen aan ons te overleggen. Ter plaatse doet de trainer een Last Minute Risk Assessment om vast te stellen of de training veilig kan beginnen.


Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u uiteraard contact opnemen met onze service desk (088-2728657) of uw contactpersoon bij G4S. Al onze maatregelen nog eens nalezen?


Powered by Froala Editor

GROOT AANBOD

aan veiligheidstrainingen

KWALITATIEVE LOCATIES

verspreid over het land

MAATWERK EN INCOMPANY

mogelijkheden voor jouw bedrijf

WERELDWIJD MARKTLEIDER

in veiligheidsdiensten

Advies nodig of speciale wensen?

We helpen je graag. Neem contact op of laat een bericht achter en we komen snel bij je terug.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

E-MAILADRES

NAAM

BEDRIJFSNAAM

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BERICHT