Veilig de zomer in!

Veilig de zomer in!

06-07-2018

Met de zomervakantie voor de deur, komen alle vakanties weer in zicht. De mooiste reizen worden geboekt, de koffers worden gepakt, de laatste werkzaamheden worden afgerond, werkzaamheden worden overgedragen en de out of offices gaan weer aan. Maar weet jij wat je in je auto hoort te hebben als je met de auto naar Frankrijk gaat? Welke EHBO-spullen je het beste mee kan nemen voor die waanzinnig gave kampeertrip naar de Oostenrijkse alpen? Wat je kan doen als je tijdens het zwemmen in de zee bij Spanje wordt gebeten door een kwal? En is jouw organisatie er wel op voorbereid dat jij er als Hoofd Bedrijfshulpverlener de komende drie weken niet bent?

G4S Training & Safety is ook tijdens de zomermaanden jouw Safety Expert. Veiligheid is immers 24/7 aanwezig. Met allerlei praktische tips, die ook tijdens onze veiligheidstrainingen aan bod komen, wensen wij iedereen een hele veilige zomervakantie!

Ga veilig de zomer in met G4S en meld je vandaag nog aan voor een BHVEHBO of Auto Safety training.

 

    


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/