Volg een wintertraining en steun het Rode Kruis

Volg een wintertraining en steun het Rode Kruis

19-11-2020

In de kerstvakantie organiseert G4S Training & Safety op vijf verschillende locaties trainingen Reanimatie en Eerste Hulp in de Winter. De opbrengst van deze trainingen doneren we aan Het Rode Kruis ten behoeve van hun inzet tijdens de coronacrisis.

Veiligheid zit in ons DNA en als organisatie staan we midden in de samenleving. We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met veiligheidstrainingen zoals EHBO en BHV. Daarom hebben we een compacte training samengesteld speciaal voor in de kerstvakante. Daarnaast raakt de coronacrisis ons allemaal en zet het Rode Kruis zich op allerlei vlakken in om bij te springen waar mogelijk. Daarom schenken we de opbrenst van deze wintertraining aan het Rode Kruis ten behoeve van hun Nationaal Actieplan Coronavirus.

Wat houdt de training in?

Deze training is geschikt voor iedereen die graag de basis van eerste hulp wil leren, maar ook erg leuk voor BHV’ers die nog eens met familieleden de eerste hulp willen oefenen. De training duurt een halve dag en de volgende onderdelen komen aan bod:

  • Reanimeren en gebruik AED
  • Bewustzijnsstoornissen
  • Eerste hulp in de winter:
    • Kneuzingen en verstuikingen
    • Botbreuken
    • Bevriezing en onderkoeling

Aanmelden voor de training

Bekijk alle locaties en data, de kosten bedragen € 45,- (inclusief btw) per volwassen deelnemer. Elke volwassene mag bovendien kosteloos twee kinderen (vanaf groep 8) uit het eigen gezin meenemen naar de training!

Nb. De training is geen vervanging, aanvulling of vrijstelling voor reguliere EHBO- of BHV-opleidingen. Dit is een extra programma. Deelnemers ontvangen wel een bewijs van deelname.


«Terug

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/