Over G4S

G4S zet uitdagingen op het gebied van veiligheid om in kansen.

G4S maakt ieders woon-, werk- en leefomgeving veiliger als marktleider in veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Dit doen we door nauwe samenwerking met klanten en ketenpartners, verregaande kennis over diverse sectoren én door continu te investeren in gekwalificeerde mensen en waardevolle innovaties.

Wij hebben activiteiten in meer dan 90 landen en hebben meer dan 570.000 medewerkers wereldwijd waarvan 6.500 in Nederland. Daarmee is G4S is de grootste werkgever, beursgenoteerd in Londen op de London Stock Exchange, en ook in Kopenhagen.

Of u nu een beveiligingsoplossing nodig hebt voor één locatie of verspreid over verschillende continenten, met onze ervaring kunnen we u steeds de meest uiteenlopende voordelen bieden. Wij baseren de relatie met onze klanten door het vertrouwen op het onderhouden van een hechte en open relatie en door het aangaan van partnerships met onze klanten.

Naast de vele veiligheids specialisaties is G4S ook gespecialiseerd in het geven van veiligheidstrainingen als een BHV cursus of EHBO cursus

G4S beveiligt uw wereld op meer manieren dan u denkt, G4S is Securing Your World.

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/