Repressie

Repressie is het vierde onderdeel van de veiligheidsketen. Dit omvat alle maatregelen die getroffen worden om de onveilige situatie te beëindigen en om de schade zoveel mogelijk te beperken. Het meest eenvoudige voorbeeld van een repressieve maatregel, is het bestrijden van een brand; iets dat u bij diverse trainingen van G4S geoefend kan worden. Of de repressieve maatregel succesvol is, hangt nauw samen met ervaring. Echter vormt juist ervaring vaak de crux, aangezien een ongeval of calamiteit zich niet dagelijks voordoet.

VEILIGHEIDSTRAININGEN
G4S Training & Safety gelooft in het trainen en opleiden in realistische situaties. Door bijvoorbeeld het bestrijden van een brand of het behandelen van een slachtoffer te oefenen met iemand die een ongevalsslachtoffer natuurgetrouw uitbeeldt (in vaktermen: een lotus) en in omgevingen die de reële situatie op uw werkvloer benaderen, zal de eerste schrik weggenomen worden en raakt uw medewerker vertrouwd met de situatie. Bij G4S Training & Safety kunt u voor een breed scala aan onder andere BHVEHBO, Industriële, MaritiemeManagement en Security trainingen terecht. 

VEILIGHEIDSMIDDELEN
G4S Training & safety is hét adres voor veiligheidstrainingen, maar wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor de aanschaf van de nodige veiligheidsproducten? Denk daarbij aan verbandmiddelen, pleister dispensers, BHV kasten, veiligheidshelmen, AED's, et cetera. Handig, want zo heeft u één adres voor zowel de trainingen als de producten. 


Wilt u meer informatie over de veiligheidstrainingen van G4S Training & Safety of over de veiligheidsproducten die wij verkopen? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch op 088-2728657 of per mail via
csd.ts@nl.g4s.com

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/