Safety 360

De veiligheidsketen vormt de basis voor de dienstverlening van G4S Training & Safety. Graag doorlopen wij samen met u de volledige veiligheidsketen om zo voor ieder van de vijf onderdelen uw risico’s en wensen te identificeren en passende oplossingen te bieden. Voor iedere stap in de veiligheidsketen bent u bij ons aan het juiste adres. G4S vindt namelijk dat ieder mensenleven telt, daarom zetten wij ons in voor volledige veiligheid, Safety 360!

Wat is de veiligheidsketen?
De veiligheidsketen is een cyclisch model dat door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ontwikkeld is om de rampenbestrijding en veiligheidszorg te professionaliseren. Het vormt de basis van veel beleid bij overheidsdiensten die zich inzetten voor de veiligheid, zoals politie en brandweer. De veiligheidsketen bestaat uit vijf onderdelen:

  1. Proactie
  2. Preventie
  3. Preparatie
  4. Repressie
  5. Nazorg

Cyclisch model
De veiligheidsketen is een cyclisch model met fases die continue in elkaar overlopen. De output van de ene schakel, vormt de input voor een andere schakel.

SAFETY360G4S

 

Wat doet G4S met de veiligheidsketen?
G4S Training & Safety adviseert u graag aan de hand van de vijf stappen van de veiligheidsketen. Als safety expert, zijn wij op alle vijf de onderdelen actief en zijn wij graag uw partner in business. Samen met u brengen onze consultants uw actuele situatie in kaart en stellen wij een concreet plan van aanpak op. 

Wilt u meer informatie over Safety 360 en wat G4S op dit vlak voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch op 088-2728657 of per mail via csd.ts@nl.g4s.com 


 

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/