Specials

MAATWERK
Ons modulaire opleidingsaanbod maakt het mogelijk om de opleidingen op maat te maken voor uw specifieke situatie. Afhankelijk van uw wensen, wordt een pakket samengesteld dat bestaat uit een combinatie van losse onderdelen uit het totale cursusaanbod.

GESLOTEN GROEPEN
Het is uiteraard mogelijk om standaard opleidingen te volgen in uw eigen gesloten groep. Dit kan zowel op één van onze trainingscentra of bij u op locatie. Het voordeel hiervan is de directe toetsing in de dagelijkse praktijk.

IN-COMPANY
Indien gewenst verzorgt G4S basis- en herhalingsopleidingen ook bij u op locatie. Hierbij trainen wij op dezelfde manier als bij opleidingen op onze eigen locaties. In-company trainingen zijn, doordat ze gegeven worden daar waar het gebeurd, zeer waarheidsgetrouw. De in-company trainingen van G4S Training & Safety bestaan uit de veiligheidstraining zelf én uit het systematisch aanpakken van de veiligheidsproblemen binnen uw locatie(s). Dit doen wij door tijdens onze trainingen de nadruk te leggen op de behoeftes binnen uw locatie(s), die wij bijvoorbeeld uit de aanwezige noodplannen, Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) of incidentenrapportages halen. Voor onze in-company trainingen maken we gebruik van de G4S Mobiele Trainings Unit (MTU); een volledig ingerichte trailer die op iedere gewenste locatie in het land geplaatst kan worden. 

CONSULTANCY
U kunt G4S Training & Safety ook inhuren voor veiligheidsadvies. Onze consultants adviseren u graag over zaken als vergunningen, Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), ontruimingsplannen, BHV-plannen, ontruimingsplattegronden, et cetera.

Wilt u meer informatie over bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch op 088-2728657 of per mail via csd.ts@nl.g4s.com 

G4S traint jaarlijks 100.000 cursisten

G4S voldoet aan de belangrijkste richtlijnen en kwaliteitseisen

CCV ISO Certificering Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgende Nederlandse Reanimatie Raad BVBN NIKTA Het Oranje Kruis Nederlands Bureau Brandweerexamens/ NEN Commissie/